onsdag 15. juli 2020

Saccosekk til barn

Passer til gass, multif. Kaffekjele for gass eller induksjon. Plystrer når vannet koker. Settet kan brukes på gassbrennere, og er perfekt til kaffe, kakao. Kullgriller (16). Gassgriller (21).

Grillbriketter og Grillkull (2). Sunwind Gylling (126). Skal kjøpe ny kjele til gassbrenneren, men har sett på denne som et alternativ: (Logg inn for å se skjult innhold).


Renset bensin med korrosjonsbeskyttelse. Genial kaffekjele til alle gassbrennere. Lagerbeholdning. Trangia Large kaffekjele, liter. Smart sil på innsiden av tuten gir minimalt med grut i koppen.

En pose med Espegard Bålkaffe er porsjonert for kjelen. Kan også brukes på gass. Kok kaffe på bålet: kjelen rommer liter deilig kaffe. Kjelen er emaljert med lokk og bålhank.


Håndtaket er laget i bakelitt og tåler derfor godt den. Lett kaffekjele laget av anodisert aluminium! Solid og klassisk bålkjele for gass og for kvist over bål. Suveren for mange personer.


Den rommer liter deilig kaffe. Kjele, med låsbar opphengsbøyle, for bål, gass, primus, etc. Muurikka kaffekjele. For åpen ild eller gass. Finnes ulike størrelser. Størrelse ( liter): liter liter. Tynnbunnet kjele med opphengshåndtak og. På grossistlager. Volum: liter.

Kok turkaffen i denne. Fluxring Anodisert. Korroderer ikke. Denne nye re-designede versjonen oser av norsk kaffetradisjon og godt moderne.


Dette settet består av to kjeler med lokk, en stekepanne og en kaffekjele. Beregnet til å brukes over bål eller gass. Kjøkken utstyret som. Når vannet koker så plystrer kjelen en vakker lyd.


Den lyden betyr at kaffen snart er klar. Eagle kaffekjele 1. L anodisert er en lett og slitesterk kaffekjele for tur. Les mer og kjøp her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.