torsdag 16. juli 2020

Salt til oppvaskmaskin

I områder med hardt vann kan maskinen gå. Hvorfor du skal ha salt i oppvaskmaskinen ? Fordi oppvaskmaskinsalt gir deg ren oppvask.


Spesialsaltet bekjemper kalkdannelser, som gir flekker på glass og. Jeg har kjøpt ny oppvaskmaskin i dag, og i bruksanvisningen står det at jeg MÅ fylle på spesialsalt før jeg setter i gang maskinen første gang.

Men jeg har jo ikke. Du må ikke fylle vanlig bordsalt i maskinen. Da kan den rett og slett gå i stykker, fordi det finkornede saltet blokkerer og skader den. Salt til oppvaskmaskinen får du.


Så har du kanskje blitt fortalt at du bør ha salt i maskinen, men det er ikke alltid. Hva slags salt bruker dere i oppvaskmaskinen ? Står i bruksanvisningen at vi skal ha.

Noen oppvaskmaskiner kan måle mengden av salt i saltbeholderen, andre oppvaskmaskiner teller antall av oppvask. For lite salt gir hvite kalk avleiringer på.


Vårt salt stopper oppbygningen av kalk som har en negativ effekt på maskinene. Saltet kan benyttes måde i vaskemaskier og oppvaskmaskiner. Vis produkt Kjøp.


For at vannavherdingssystemet skal fungere korrekt, trenger det avherdingssalt for oppvaskmaskin. Når du skal fylle på salt, skrur du ut skruen på. Nå leser jeg instruksjonsboka.


Den sier at det første jeg skal gjøre er å fylle på en liter vann og "oppvaskmaskinsalt i den medfølgende trakten. Dette fylles i avkalkingsanlegget på oppvaskmaskinen. Innstillingen og den nødvendige mengden salt er avhengig av hardhetsgraden på vannet. Fyll på så mye salt på (ikke vanlig matsalt) at saltbeholderen er full.


Når du fyller på salt, fortrenger dette vannet som renner ut. Indikasjonen for. Følg anvisningene i bruksanvisningen. Påfylling av salt i oppvaskmaskin.

Hvor ofte du trenger å tilsette salt - selv oppvaskmaskinen vil fortelle deg ved å blinke saltindikatoren. Når det lyser, må du fylle på saltet igjen.


Bruker du salt, er det kun nødvendig å rense oppvaskmaskinen gang om året. Saltet setter nemlig hardt mot hardt, så kalken ikke samler seg. Andre salttyper kan inneholde bestanddeler som ikke løses opp i vann, og disse kan føre til funksjonsfeil på kalkfilteret. Jeg har aldri hatt oppvaskmaskin så aner ikke hva det er til?


Oppvaskmaskiner med. Dette var nok ikke så lurt for nå er hele oppvaskmaskinen og innholdet. Ble litt inspirert av det andre innlegget her, så må spørre.


Vi har ofte såperester i glassene når de er vasket i oppvaskmaskinen, og det er bare så ekkelt! Er jo bare såpe, men. KG salt for oppvaskmaskin Fjerner kalkrester i oppvaskmaskinen Regelmessig avkalking vil forsterke effekten av oppvaskmiddelet Forlenger levetiden. Denne oppvaskmaskinen er beregnet på bruk i. Hurtigprogrammet på oppvaskmaskinen bruker mer strøm enn.


Utkobling av avkalkingHvis indikatoren for påfylling av salt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.