fredag 31. juli 2020

Slettvoll kristiansand

Ny justerbar dusjrenne for moderne baderom. Nå lanserer TECE dusjrennen TECEdrainprofile med justerbar lengde. Dusjrennen er enkel å montere – selv med. Benkeplate: Grafitt strukturert laminat.


Spesialtilpassede møbler: Tamaris-Rosa matt melamin kombinert med Grafitt og korall matt lakk.

Et lite, lekkert baderom i. En klassisk og moderne stil med lyse marmorfliser og sorte armatur. Et tidløst rom med rene linjer på servant og badekar som gjør rommet moderne, mens. I moderne tid har baderomma i Noreg endra seg mykje. Det er no vanleg at ein.


Get a hassle-free browsing experience of Instagram contents with WEBSTAGRAM! Moderne baderom.


I skjæringspunktet mellom det stramme minimalistiske og det rene nordiske finner vi Kvänum Innovation – de mer moderne innredningene.

Denne Pinnen ble oppdaget av Martha Patricia. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Imset er interiørarkitekt med baderom som spesialfelt. Geberit sine toaletter og toalettmoduler perfekte i det moderne baderommet.


Her finner du geometriske blandebatterier for en uttrykksfull baddesign. Metropol vekker opsikt med sine parallelle, kantede former. Et moderne baderom med flotte kontraster i grått og hvitt. NÅ KAN ALLE UNNE SEG ET LUKSURIØST BADEROM ! Servant i støpt betong i moderne form og med et industrielt uttrykk.


Bilde tatt ovenfra av et lite bad. Minimalistisk baderom. Puristisk design gir avslapping i hverdagen. Den moderne arkitekturens rene linjer passer svært godt til en innredning som er redusert til.


Vi utfører alle typer arbeider i tilknytning til eksisterende bygninger. Blant annet innen områdene ombygging.


Hvis du ikke har holdt deg oppdatert på de nyeste designene for moderne baderom, kan du ikke innse hvor mange forskjellige stiler og motiver.

Så vårt 80-tallsbad trengte virkelig en renovering, forteller Laurits Nielsen. Han fortsetter: – I dag har vi fått et moderne baderom med lys vinyl på vegger og gulv.


Finn inspirasjon til ditt nye badrom uno form. Utforsk vår eksklusive utvalg, og velge den stilen som passer deg. MODERNE BADEROM. I våre moderne baderomsmiljøer gjenoppfinner vi baderommet gang på gang.


Frontene kommer i både innrammede og glatte varianter. Dusjen kan plasseres i hjørnet med dusjvegger eller som et dusjkabinett eller om du har et romslig bad kan du velge den moderne varianten med en. Sammen med designer Christian Werner har Duravit designet en møbelserie som står fremstår enkel og tidløs i det moderne baderom. Serien skiller seg ut med.


Klassisk, moderne baderom med elementer i røkt eik. Baderom med skuffeelementer i røkt eik. For å få et helhetlig.


Glass får en stadig mer sentral plass på badet, og spennende løsninger kommer på markedet. Disse glasselementene trenger du for et moderne baderom i. Successfully added to the cart. Selected: Quantity.


Del baderommet inn i soner og slipp fantasien løs Fra trepanel via baderomsplater til gulvbelegg, mulighetene. Vi kommer gjerne på en befaring for å gi deg et prisanslag og tidsestimat. La den skandinaviske stilen kombinert med innspill fra naturen gi badet ditt et moderne preg.


Med en ny bølge av runde og organiske former, dype blåfarger, sorte kontraster og. Omsorgen ligger i moderne baderom på Øverhagaen.


Dato: Beboerne på senteret skal kunne klare seg mest mulig selv. På Jennys bad hersker det en harmonisk ro og helhet takket være materialvalget og ubrutte linjer. Svarte detaljer tilfører røff utstråling!


PÅ SMÅ OG STORE BADEROM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.