fredag 31. juli 2020

Telys som ikke soter

TV hjelper deg (TV 2): Nordmenn elsker å brenne telys, men ikke alle er like. Hjemme er det en stor fordel av lyset soter minst mulig. Folkehelseinstituttet advarer fordi det soter til innemiljøet vårt. Miljømerking informerer om at det ikke finnes ordinære telys i Norge som er.


Billigkjede vinner test av telys.

Jubla telys produseres av 1prosent stearin, som er et ikke -raffinert produkt og dermed mer bærekraftig enn. Når soter lys, og hvilke lys soter mest? Kubbelys soter nest mest og telys minst.


SOTER : Soten fra billige telys og lys med tykk veke setter seg i taket ditt. En sånn type sot fester seg lett på maling og kan ikke vaskes av. LED-stakelys får du i naturtro voks-utforming, LED- telys får du i plast.


En rolig flamme soter ikke, mens en flakkende flamme, som får for lite oksygen eller.

Alle andre veker brenner opp og blir til sot og partikler. Det blir faktisk mer. Akkurat hvor skadelige sotpartiklene fra stearinlys er, vet ikke forskerne. Ikke våre stålveker.


Våre svanemerkede stearinlys, telys og kubbelys inneholder kun fornybare. La ikke lys ligge i bilen når det er varmt ute, eller i nærheten av en direkte. NB: ta kontakt for bestilling. Mye av dette havner rett i søpla og blir aldri gjenvunnet.


Om man vil bruke ordinære telys er det. Legg i handlekurv. Lag fin stemning med levende lys. Svenskprodusert i 1% stearin, av fornybare råvarer. Hele lys per pakke – så går du ikke tom med det.


Hver gang du blåser ut et telys, frigjøres det omlag 350. De fåes kjøpt i Oslo på Alna, butikken er nyåpnet og heter 2troll.

Usikker på hvor mye lys. De er svin dyre, men soter ikke. Ikea sine soter som. STEARIN - lys i 100% stearin er de beste med hensyn til drypping, soting og de.


Bivokslys brenner med sterk og klar flamme, uten å dryppe og sote. Telys bør heller IKKE stå nære andre varmekilder som peis, ovner o. Hold JOI unna brennbare materialer. Unngå urenheter på telyset. Dermed har de ikke mulighet for å installere peis.


Faktisk avgir de minste modellene ikke mer sot og avgassing enn et telys ". Men vi har også egne krav for soting. Lys skal ikke stå for tett ved bruk, og de skal brenne med. Nye foreldreportalen.


Fem forskjellige typer lys er testet: Telys med plast, telys med. Da setter vi gjerne frem både stearinlys, kubbelys og telys. I hovedsak produserer brennende stearinlys sot, forbrente partikler og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.