torsdag 6. august 2020

Små konsollbord

Konsollbord, også kalt avlastningsbor er små bord som står inntil en vegg. De tar ikke opp mye plass, men de kan puste nytt liv inn i et rom. Hos oss finner du både store og små avlastningsbord i forskjellige modeller og utførelser som hjelper deg å innrede praktisk, uten å kompromisse med den etiske. Sidebord til all slags bruk.


Fleksible, smarte og stilige – småbord kan være nyttige overalt i hjemmet. Med brett du kan ta av, er de enkle å flytte dit. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil 40% rabatt.


Hos oss kan du velg blant runde, kvadratiske og rektangulære bord i mange ulike materialer. Vi har både glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet. Se vår brede kolleksjon! La deg inspirere av vårt store utvalg konsollbord.


Små konsollbord

Bordene kommer i en rekke ulike størrelser, fasonger, farger og materialer. Understell i pulverlakkert metall med sandstruktur. Småbord fra Ellos Home. Her er bare noen eksempler på hva vi har laget.


Sofabord og småbord. Vi tilbyr sofabor hjørnebord og småbord i mange størrelser. Gode priser på vårt flotte. Viser 13–av resultater. Fasjonable små konsollbord. Overdelen kan brukes både som fungerende karakter og for å vise. Hos oss på vidaXL vil du finne et fantastisk utvalg av endebord i en mengde forskjellige.


Krosby Møbler har småmøbler, entré møbler, konsollbord m. Et par små skjønnhetsfeil, se bilde og 5. Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris: lav til høy. Ikke veldig fremtredende, og i grunn enkelt å fikse. Europris har alltid gode tilbud og et godt utvalg av diverse småbord.


Besøk oss i butikk eller i nettbutikken. Hvis behovet er oppfinnelsens mor, må våre konsollbord ha blitt funnet opp for å tilfredsstille dine behov for å dekorere. Et ledig hjørne, en gang eller korridor, eller. Standard sortering.


Små konsollbord

Her kommer bilder og informasjon om alle våre småbord. Chevely er et solid konsollbord i finert eik, som leveres i to størrelser. Konsollbordet leveres i flere farger, og er et dekorativt møbel som krever lite plass av.


Små konsollbord

Et sidebord eller et konsollbord er ikke bare praktisk og funksjonelt men også meget dekorativt i entréen. Møblene kan både brukes til oppbevaring av diverse. Handle lignende. Rowico - Avlastningsbord Yumi.


Straight konsollbord - Sort. KAN KJØPES PÅ NETT. Bluebell stol - Sort velur. Zet konsollbord med ben av stål fra kristsensen:kristensen. Et pent og solid konsollbord ask eller eik. Bordet kan fås med skråstivere eller med hylle. Et stort uvalg av konsollbord og mye annet spennende. Merkevarer, gode priser. Her finner du både store og små avlastningsbord. Modellene varierer i form. Moderne, minimalistisk og råtøft Uptown konsollbord i matt, sort metall.


Arbeid med små flater av gangen for å få et jevnt resultat. Gjenta til hele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.