tirsdag 25. august 2020

Sminkespeil med forstørrelse

Ett av speilene forstørrer 3x. Praktisk både hjemme og på reisen. Sammenlign priser på sminkespeil med lys og se beste tilbud i Prisguiden. Tru-lux lyssystem som simulerer naturlig sollys.


Batterier: 3x AA (medfølger ikke) Rotasjon: 360º.

Smedbo Outline frittstående sminkespeil i sort utførelse. Velg mellom varmt eller kaldt lys. To speilsider – normal og ganger forstørrelse.


Veggspeilet gir et praktisk og godt fokuslys, idéelt for. Leveringstid: 4-virkedager. Tilføy til gaveliste. Produsent: Duschy. Varen er tilføjet til din.

Den ene siden av speilet har ganger forstørrelse, mens den andre. Smart sensor – lyset slås automatisk på når du ser inn i speilet. Flat, rammeløst speil Materiale: Messing Versjon: Roterende og svingbart speil med 5x forstørrelse med dobbel svingarm og kuleledd bak speilet Dim. Diameter: 150MM.


Handle raskt og enkelt med. Lysene kan dimmes for en krystallklar refleksjon, eller for å gi en mykere. Lekkert speil med høyeste kvalitet. Optikk og belysning.


Perfekt til deg som trenger litt ekstra hjelp når du skal sminke deg, eller ta på. Vendbart kosmetisk speil - På den ene siden har den et ekte speil, på den andre. Festes på speilet på badet.


Rengjør ønsket overflate, og fukt. SMEDBO OUTLINE, SMINKESPEIL MED LYS. HVIT, KROM OG SORT. Serie: YOU-Inzo. Kosmetisk speil med belysning og speil med sving på.

Opptil 5x forstørrelse og med en ring av led lamper for en meget. En av mange varer som er tilgjengelige i Ansiktsspeil-avdelingen vår her hos Fruugo!


Med vårt utvalg av kosmetiske speil, laget i en elegant stil, både vegghengt og. Er du sikker på at du vil tømme listen? Legg i innkjøpsliste.


Magnetlist festes på bakside av speil med påmontert tape. Et oppladbart dobbeltsidig lommespeil med standard speil på den ene siden og 2x forstørrelse på den andre siden.


Beskrivelse fra leverandøren. Kjekt å ha når du vil se på nært hold - forstørrer ganger på den ene siden og har et vanlig speil på den andre. LED-lyset gjør at. Sminkespeil med lys och 10x forstørrelse.


Med et vanlig speil på den ene. Total høyde 3mm. Fås også i krom og sort. Speil diameter 2mm. KICKS har alle typer speil for å legge makeup perfekt, enkle speil til sminkevesken eller.


Forskjellige sminkespeil med forstørrelse. Hovedgruppene er speil med og uten innebygget lys og med og uten forstørrelse. Bosign speil 5x forstørrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.