fredag 28. august 2020

Vaffeljern i støpegods

Sammenlign priser. Legges på grillristen i bålpanna eller direkte på bål. Dersom ikke varen er tilgjengelig på nett eller i ditt lokale varehus, vil det kunne tilkomme frakt fra leverandør ved bestilling. Vaffeljern i støpegods.


Vaffeljern i støpegods

Tilbehør til bålpanne. Støpejern blir veldig varmt og holder lenge på varmen. Bruk godt med smør eller matfett ved steiking. Leveres med eget etui. Settes inn med et tynt lag matolje etter. Norges beste oversikt over priser og gode tilbud på byggevarer. Finn de beste tilbudene og utvalget hos oss. Støpegods God og jevn varmefordeling Lange håndtak Diameter 19. Overrask turfølget med nysteikte vaffler. Brukes direkte på bålet pg kommer i eget etui.


Tradisjonell bestemorsmodell laget i støpegods med langt stålskaft og håndtak av tre. Kr 5,- per stk. Den brukes direkte på bålet og leveres med eget etui.


Nå kan du kose deg med nystekte vafler ved bålet. Kraftig og solid vaffeljern, som fordeler varmen godt. Solid og flott vaffeljern fra Esschert. Produsert i støpejern med stålskaft og trehåndtak.


Ekstra kos rundt bålet. Både vaffel og tur er godt representert i norsk kultur. Nystekte vafler smaker ekstra godt ut i frisk luft.


Det kan du enkelt lage over bålet med et gammeldags vaffeljern i støpegods. Lagerstatus i butikk. Espegard vaffeljern i støpejern. Bestemorsmodell! Estimert leveringstid: dager. Les merVis mindre. VAFFELJERN ESPEGARD. Det var i alt fabrikker i Norge som produserte vaffeljern av støpejern. Svært mange kakejern er laget på Østlandet. De mest lokale fabrikkene var O. Det lange håndtaket gjør den perfekt til bålbruk. Kommer også med bæreveske slik at du unngår at søl og.


Vaffeljern i støpegods

Hvorfor ikke et godt gammeldags vaffeljern i støpegods, rett på blusset. Med vaffeljern i tursekken blir det fort god stemning rundt bålet. Vi har både vaffeljern og toastjern til bruk på bål. Begge deler blir levert i flotte etuier.


Klassisk og tradisjonelt vaffeljern til bålet! Se full produktbeskrivelse. Sjekk priser på bål vaffeljern. Kjøp bål vaffeljern billig i nettbutikkene.


Vaffeljern i støpegods

I støpegods med langt stålskaft og håndtak av tre. Etui for tildekking. Plankepriser hjelper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.