torsdag 10. september 2020

Sprøytekanne

GLORIA Comfort har også en trykkluftstilslutning som gjøre det mulig å koble sprøytekannen opp på trykkluft. Teknisk data: Væskeinnhold: liter. Sprøytekanne fra det kjente merke Gloria!


Sprøytekanne

Rommer opptil liter! Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og.


Trykksprøyten virker omtrent som en blomstersprøyte, men den er ofte større og har større trykk. En trykksprøyte er praktisk og lett å bruke: fyll opp med væske. Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Produkt presentasjon.


Vis pris uten MVA. Bruk filtrering. Oljekanner, formolje-og dusjsprøyter. Den beste lavtryks sprøytenkanne på markedet til denne prisen! Kraftig lukkeventil med filter og en. Søkeord: trykksprøyte, membranherdersprøyte,batteri trykksprøyte, sprøytekanne, pumpekanne. Utrolig godt bygget sprøytekanne med tank i rustfritt stål, robust med godt utvalgte kvalitets komponenter. L-tank, enkel å operere. Skriv produktanmelder.


Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Vannkannen gjør det enkelt å vanne enkelte områder og planter på riktig måte.


Vi har også vannkanner med dusjhode, til planter og vekster som trenger en dusj. Pakningstørrelse: 1. L lavtrykksprøyte, med viton pakning for å hindre lekkasje.


Benyttes sammen med våre såpe produkter. Kvalitets sprøytekanne fra Sagola, dette er noen enhver som er intresert i lakkering bør ha på benken! Tåler deagreser over tid! Profesjonell og kompakt sprøytekanne til insekticider med 4-veis sprøytespiss ( utgang) for å komme til i små sprekker, etc.


Liters sprøytekanne - perfekt til alle typer vaskemidler. Legg i handlevogn. Høykvalitets lavtrykkssprøyte med stor pumpe og mulighet for kontinuerlig spraying ved å holde ned trykknapp. Justerbar dyse for findusj eller jetstråle.


Ergonomisk utformet trykksprøyte for nybegynnere med stort bruks omårde. Ideel til plantestell i hagen som vanning, til sprøyting av diverse konsentrater og. Tilgjengelighet: Ikke på lager - må bestilles inn. Det står ei sprøytekanne med desinfisering innføre døra i huset på Ualand.


Sprøytekanne

Husk å sprøyte alt som skal brukes i elva. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Trykksprøyte. Vi sender over hele landet. Kontakt oss for å kjøpe. Modell: Glori, PrimaType 42E. PRODUKTINFORMASJON. MESTO SPRØYTEKANNE INOX PLUS 10L. Hos Obs BYGG finner du et stort utvalg pumpekanner i større eller mindre størrelser. Bli kjent med vårt store utvalg av pumpekanner her. Den er konstruert til maks. Salgsobjektet selges «som det er» uten noen form.


Sprøytekanne

Oppsamlet regnvann er ideelt for å vanne blomster og resten av hagen. Finn også dykkpumper som er uunnværlig når du skal fjerne vann fra oversvømmede. Har hatt prickbort stående på en liters sprøytekanne fra clasohlson nå i flere uker med trykk, og det er ikke antydning til lekk.


Vi har et stort sortiment av ryggsprøyter og skuldersprøyte til ugressbekjempelse og sanering. Se utvalget og de gode prisene hos P.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.