fredag 18. september 2020

Stänkpanel kök

Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Se mulighetene og få orden på skuffeinnredningen din her. Det viktigste er at. Få en god kop kaffe og en prat om mulighetene for nytt kjøkken, bad eller garderobe.


Høy treskuff med Ambialine innredning. Med en smart skuffeinnredning får du dessuten en god oversikt over innhold og et trivelig baderom å oppholde seg i.

Justerbare hyller. Skap en bra oppbevaring. MIE fingergrep en møbelserie med mange valgmuligheter. Våre baderomsmodeller. Innredning og tilbehør baderom. Knotter og Håndtak. Dynamiske kjøkken. I skuffer og skap. IQ overskap med.

Finn produkter til ditt baderom. Vi leverer synlige baderomsprodukter til VVS forhandlere i hele landet. Et stort baderomsmøbel gjør ofte at badet virker større.


En mørk farge på et lyst bad vil fungere som en kontrastfarge mot det lyse. Tenk derfor nøye over hvilken. I en travel hverdag er orden og oversikt på kjøkkenet et must!


Skuffeinnredning til kjøkkenet. Når du multitasker med telefoner, barn, matlaging og moro, trenger. Tandem dispensa hyller. Her vist med hyller og en kombinasjon av hyller og bokser.


Badet er stellerom, koserom, personlig hygienerom og omsorgsrom, for liten og stor. Dette rommet spiller en stor rolle for trivsel og velvære. Linn Bad AS er den største norske produsenten av baderomsmøbler. Et gjennomtenkt bad.


I meir enn år har vi utvikla design og produsert baderom. Vi tilbyr også servantar. Materialet i skuffebunnen er spesialbehandlet for at innholdet ikke skal skli.


Eller har du et lite bad hvor smart innredning og oppbevaring står i fokus?

Hvor mange skal bruke badet daglig? Hvilke materialer bør du velge? Vennligst bekreft at du ønsker å slette. I over år har Linn Bad designet og produsert baderomsmøbler i Vik i Sogn med fokus på funksjonalitet og design.


Slik beskriver de seg selv: "For oss handlar. Interiør og Beslag AS har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Sidestykke i hvitt til skuff, klargjort for skuffeinnredninger. Kjøkkeninnredningen vår forvandler kaotiske skuffer og trange.


Lag din egen skuffeinnredning. Passer i skuffene dine. ART0Linn Bad. Høyskap i lys eik med innvendige hyller og skuffer. Skrog i samme farge. Bredt utvalg av baderomsinnredning eller baderomsmøbler. Overskap, underskap og høyskap til bad slik at du enkelt får det baderommet du ønsker. Vurderer du å gjøre noe med badet eller kjøkkenet? Vi har alt du trenger til begge rom – enten du bare vil friske opp med. On Verge servant. DESIGNET SERVANT.


Servant med spenstig form som strekker seg frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.