torsdag 3. september 2020

Stor gryte til pinnekjøtt

Stor og romslig panne. Super bra serverte pinnekjøtt til pers i denne. Gryten har glasslokk med dampventil slik du kan følge med. Fin til pinnekjøtt, kårikål etc.


Du må være logget inn for å se. Pinnekjøtt gryte liter.

Det er foreløpig uklart om vi blireller personer, men jeg vil for sikkerhetsskyld vite at jeg har stor nok kjele for pinnekjøtt til pers. Jeg hadde kg pinnekjøtt og gryte på liter og hadde GOD plass til " kvalitetkjøtt" :).


Ellers såg jeg at de hadde gryter på l til 5kr på. En til 7-liters gryte i støpejern, eller med belegg, til koking av gryteretter. MYE Å VELGE I. Glasslokk med damphull følger med. Håndtak i bakkelit som ikke blir varme.


Innvendig måleskala. Det jeg egentlig lurer på er hvor stor gryte trenger jeg for å at operasjon " pinnekjøttforførstegang " til å bli en suksess uten sidestykke i historien?

Har en 9L gryte. Kjele panne stor 15L med kurv perfekt til pinnekjøtt. Bergen, Hordaland). Med denne kasserollen er det lettvint å lage både fårikål og pinnekjøtt da kasserollen er stor og svært praktisk med rist og kurv til løfte opp innholdet.


Perfekt til fårikål, pinnekjøtt etc. Passer alle typer komfyrer. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig.


Den vanskeligste jobben med pinnekjøttet gjør du i butikken. Jeg har aldri tenkt over at man kan bruke pinnekjøtt til noe annet enn.


Start med å finhakke løk, chili og hvitløk og la det surre i en stor gryte i. Vi kjøpte en stor kjele på Living. Tror merket er Gourmet, eller noe sånn.


Helt fin som pinnekjøttgryte, og ikke så dyr. De er slitesterke og av høy kvalitet, og fordi de finnes i ulike størrelser og stiler, trenger du ikke sløse bort energi på å varme ei stor gryte når du bare skal koke et. Del opp søtpotet i store biter og legg i bunnen av en stor gryte.


Tilsett krydder. Legg over pinnekjøttet lagvis og fyll opp med dl eplejuice. Damp pinnekjøttet på. Ferdig utvannet, gryteklart pinnekjøtt : 5gram per person.

Potetene blir ikke mos. Ved å legge kjøttet i en gryte med de lange ribbeina på plass, vil nettverket av pinner gjøre at kjøttet ikke kommer i direkte kontakt med grytebunnen. Vanne ut pinnekjøtt : Bytt gjerne vannet en gang før du damper det. Andre dag: Ta fram en stor gryte.


Legg pinnekjøttpinner eller bjørkepinner i bunnen, så de fungerer som en rist til dampingen. Hvis du har mulighet samler du. Legg en rist eller pinnekjøttpinner i bunnen av en stor kjele, bygg opp ca.


Få ting slår lukten og smaken av pinnekjøtt, enten du spiser det på julaften eller i andre. Legg bjørkepinner i bunn av en stor kjele.


Lag til en seng av bjørkepinner i en stor gryte og fyll vann opp til pinnene. Kjøttet skal ikke være i kontakt med vannet. Finn frem en stor og vid kjele. Ha vann i kjelen til pinnene er.


Smalahove kan en enten trekke i vann eller dampes på rist eller pinner slik som pinnekjøtt. Fyll en stor kjele med vann til det dekker smalahovene.


Skrell potet, gulrot, kålrot, persillerot og løk, og del grønnsakene i omtrent like store terninger. Ha grønnsaksterningene i en kjele, og tilsett vann og buljongtrening. Biff, fårikål, pinnekjøtt, ribbe, kalkun og annet kjøtt.


Kok opp grønnsakskraften i en stor kjele og legg i pinnekjøttet. Du trenger stor nok gryte for pinnekjøtt, slik som dette. Den siste halvtimen legger jeg i pølse hvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.