onsdag 28. oktober 2020

Svart skjenk

Da kan et konsollbor en skjenk eller avlastningsbord være noe for deg. Gi spisestuen prikken over i-en med en skjenk, glasskap eller vitrineskap. Oppbevaringsløsninger med. Vitrineskap VIRUM dører svart.


Rio skjenk - Sort. KAN KJØPES PÅ NETT. Nordi skjenk - Røkfarget eikefinér med skyvedører og skuffer. Skjenk LADBY dører.


Svart skjenk

En skjenk eller et vitrineskap gir stuen et elegant og stilfullt uttrykk. Velg mellom skjenker og vitrineskap med og uten glassdører. Se utvalget her! Stort utvalg av svarte skjenker i fx høyglans eller massivt tre.


Her får du alltid rask levering og service i toppklasse. Avlastningsbord Lindell 1cm. Den kan brukes som et skap, sideskap, skjenk, osv. Hos oss finner du skjenker i mange varianter og materialer, du finner skjenk i eik, valnøtt, hvitoljet eik og i mange farger.


Filtre og sortering. Lettplassert skjenk av mangotre. To vitrinedører med glassvindu, trehåndtak og en dekorativ utenpåliggende, vribar dørstopper som holder døren lukket.


Pent brukt, noen få bruksmerker. Stammen er laget av svart pulverlakkert metall. Brukt i kort tid - vi måtte bytte. Svart skjenk med detaljer som gir en helt riktig retrofølelse og tanker som går til 60-tallet.


Dørene har nette, gullfargede metallbeslag, og bena er svarte og. Harrison er en moderne og minimalistisk skjenk. De stramme, enkle linjene gjør dette møbelet tidløst. LED er inkludert i prisen - blå.


Størrelse: L:1H:D:cm. Materialer: sponplate, MDF. Oppdag moderne skjenker fra BoConcept. ARRAY SKJENK - SORT - WOUD.


Soft-close-funksjon på skuffemoduler Elegant og eksklusivt fiskebensmønster Lett og elegant design. Nice er e klassisk og stilren skjenk i sort eik, med understell i sort metall.


Dette er elegante møbler som passer inn i alle hjem. Den nydelige skjenken Haze Sideboard i fra ferm LIVING, er laget av pulverlakkert metall og armert glass. Med en skjenk får du stilig og praktisk oppbevaringsplass til glass og servise.


Svart skjenk

Her finner du skjenker i mange ulike stilarter og størrelser. Soho Sskjenk består av en tre-dørs del med en glassdør i midten, inne som det er fire hyller. Kropp - svart matt, foran - svart høyglans. Hübsch - Svart Kommode Med Messing, Asktre.


Skapet passer like godt i det moderne som landsbygda og er. Stilfull skjenk med tre skuffer og to dører. Dekorative håndtak i metall. Topplaten er stabil og ripesterkt.


Vi er stolte over å ha et stort utvalg skap, konsollbord og skjenker i eik, metall og sortbeiset ask. Skap med hyller Gravure svart - WOOOD. Nydelig skjenk i sort eik med gulldetaljer på dørene.


Svart skjenk

Gullfarget linje på fronten langs. Woud Array er en meget elegant skjenk inspirert av moderne arkitektur. Array har en streng geometri og spilene skaper en sterk visuell effekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.