mandag 26. oktober 2020

Uttrekkbar levegg 4 meter

Ypperlig til bruk på plasser der det ikke er aktuelt å sette opp en permanent vegg. Lages på høydemål opptil meter høyde og meter uttrekk. Ramme i lakkert aluminium, høy kvalitet.


Ta kontakt for pristilbud! En uttrekkbar levegg kan brukes overalt og gir deg unike muligheter.

Bestill gratis befaring. Enkel betjening. Uttrekk på opptil m. Kvalitet med lang levetid. For mange passer uttrekkbar vindskjerming med fast mål – se her.


Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig. Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Mål sammenslått på vegg: 135x15xcm.

Forlat aldri leveggen oppslått uten tilsyn, da vinden kan ta tak i den, og. Den hindrer både vind og innsyn til din uteplass. Grip levegg fåes i bredde opp til meter og høyde 2. Duken skreddersys ditt behov inntil meter i bredden. Den monteres enkelt på veggfester som kassetten klikkes på og av.


Se vårt utvalg her. Kjøp på nett eller i butikk. Tilpass til hus eller veranda med din favoritt duk. Vi tilbyr gratis befaring!


Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming. Den vertikale rullegardinleveggen er en staende kraftig rullegardin i kassett. Ram inn terrassen, uteplassen eller hele hagen med vakre skjermer som både beskytter. Frittstående markise 400x3.


Levegg Horizont Jabo. Beige skjermvegg i 2g polyester. Størrelse 6xmeter. Thule Windscreen er en vindbeskyttelse som er enkel å bruke og som gir mer privatliv.

Gjennomsiktig: Thule Micro-Aired System gjør at stoffet slipp. Her får du ikke bare en, men to levegger på rull til verandaen. De kan monteres for å skjerme. Oppblåsbar nisse med juletre –m.


Vind- og innsynsskjerming. Gi både deg selv og naboen. Legg i handlekurv. Vi har oversikt over alle tilbud i tillegg til priser fra nettbutikker.


Ekstra gulvfeste til våre uttrekkbare levegger ( og m ). Gulvfeste i lakkert. En levegg beskytter sommerhyggen mot sol, vind og nysgjerrige naboer. UTTREKKBAR : Skjermduk på rull gjør det enkelt å ta veggen inn eller ut. Dobbel levegg som kan trekkes ut meter i to retninger.


Aluminiumskassett og trekk i 2grams PU-belagt polyester. Markisen har en lengde på hele meter, kommer i en aluminiumsboks.


Det er fire hull i bunnen for å feste markisen til gulvet, og hull i veggen for å feste markiseboksen. Sidemarkise – uttrekkbar levegg – 300x180cm krem. På jakt etter uttrekkbar levegg ? Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter! Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Hva med en uttrekkbar levegg ? Onsdag og torsdagskuppet erx 3m levegg til kr 799! Pakning med stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.