torsdag 26. november 2020

Tørkestativ i taket

Hele stativet er 65cm. Monteres i tak eller på vegg. Du kan enkelt heise snorene ned til en behagelig arbeidshøyde for så å heise vasken opp der den er ute av veien. Genialt, takhengt tørkestativ med eller stenger.


Stenger i metall.

Smart tørkestativ løsning i god kvalitet. Heises opp og ned ved hjelp av snor. Unngå og ta opp gulvplass for å tørke klær. Farge: hvit Størrelser: 70x5 100x5.


Et tørkestativ festet i taket gjør ikke noe særlig ut av seg når det ikke er i bruk, og du kan enkelt dra ned stengene når klesvasken skal henges. Takhengt tørkestativ - tørkestativ, tørkestativ vegg.


Strykebrett nettbutikk. Takmontert tørkestativ RAVI.

De takmonterte tørkestativene med vinsj kan monteres i rom med takhøyde. Tøyet som er hengt høyt under taket tørker fortere, siden varm luft stiger alltid opp. Tørkestativ i taket. Det er tross alt ingen grunn til at tørkestativet skal stå fremme når du ikke bruker det.


Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre. Det er vi som er leverandøren av det geniale takmonterte tørkestativet. Jeg har hatt mine tak - tørkestativ i sikkert år nå. Det praktiske: Lag et tørkestativ med tak.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Ulempen ved å tørke klær utendørs, er selvsagt at det kan komme en regnbyge. Hvis du har plass til det. Vi hadde et fra IKEA på det forrige vaskerommet, og det var veldig praktisk siden det kunne heises oppunder taket når.


Vi ønsker å henge opp et takmontert tørkestativ, som f. Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å. Praktisk og plassbesparende tørkestativ. Dreibart tørkestativ i aluminium.


Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In.

Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Lurer på om noen her vet hvor man får kjøpt sånn tørkestativ, som man kan heise opp i taket. Vi har liten gulvplass og tenkte da og få det opp i. Vi har dog opplevd store utfordringer med å få. Pga lufteventilen kan vi ikke ha dem helt oppunder taket, ellers kunne vi fint hatt dem 10cm lenger opp.


Klypene har fått plass i en fargerik boks i. Et sammenleggbart tørkestiv kan settes bort når det ikke er i bruk. Har du ekstra liten plass på vaskerommet, eller du ikke vasker så mye av. Nå har de kommet langt på taket, og jeg gleder meg veldig til å få på taksteinen så jeg ser hvor fint det blir!


Snorene heises ned når vasken skal henges opp. Vaskerom med oppbevaring bestående av tørkestativ og hyller fra gulv til tak. Keyboard Shortcuts.


Moderne bad med integrerte klesvaskløsninger, inkludert ALGOT. Med takmonterte tørkestativ sparer du utrolig mye plass når du tørker tøyet ditt. Hvorfor la store tørkestativ stjele gulvplass.


I taket henger en praktisk anordning for oppheng av klesvask. Det er noen år siden jeg kjøpte tørkestativ, så jeg husker ikke hvor det kom fra.


Trenger noen til å komme for å borre et hull til kroken vi skal henge i taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.