fredag 4. desember 2020

Tine k lampe xl

I denne videoen viser vi deg hvordan du fjerner vond lukt fra. Lastet opp av WhiteAway. Hvordan kan du være sikker på om den vonde lukten er et tegn på et problem eller ei?


Dersom du opplever vond lukt fra en forholdsvis ny maskin, bør du ta det på alvor å gjøre. Lukter vaskemaskinen din surt er det mest sannsynlig et resultat av kalk og rester.


Vi alle har opplevd det med tiden, at det plutselig lukter surt av klærne våre.

Og det gjør det alltid etter man har vasket dem, det sitter dypt og er vanskelig å få vekk. Dette vil rense vaskmaskinen din, slik vil du oppleve at din klær ikke vil lukte surt. Det kan også hjelpe det og ta bort flekker i plagget, som du ikke får bort med. Syns du klærne lukter surt etter vask?


Her får du gode tips til hvordan. Eddiken bidrar til å rengjøre vaskemaskinen, hvilket kan få den til å. Lukter kraftig når man gjør det, og man bør ta en vask med klær som ikke betyr.


En løs metallbøyle kan ødelegge både klær og vaskemaskin.

Vond lukt i vaskemaskinen kan forebygges: 1. Avkalk vaskemaskinen. Du bør avkalke. Det er viktig å desinfisere vaskemaskinen din for å eliminere mikroorganismer som er ansvarlige for dårlig lukt.


Dårlig lukt fra svette og røyk forsvinner med én gang hvis du heller litt. En vaskemaskin gjør jobben med. Dette er ekspertene beste råd til hvordan du får bort lukt og skitt fra joggeskoene. Det er helt naturlig at det setter seg vond lukt i joggeskoene.


Så hvordan blir du kvitt røyklukta som setter seg i klærne? Under kan du lese rådene fra de som ofte må fjerne slik lukt fra klær. Underbekledningen vaskes i vaskemaskin med Milo-såpe.


Det hjelper gjerne å bruke eddik, fordi det tiltrekker vond lukt. Nedenfor ser du hvordan du kan rengjøre vaskemaskinen for å unngå dårlig lukt og sikre at klærne holder seg friske og fine.


Regelmessig vedlikehold. Med sivilingeniørutdanning innen kjemi og bioteknologi i bunn, har hun fordypet seg i hvordan vaskemiddel fungerer, og hun jobber nå som produktutvikler i OMO.


Her er grunner som kan være opphavet til lukten, samt tips til hvordan du får bukt. Er det vaskemaskinen som har skylda for lukten kan du kjøre en vask på.

Det høres kanskje rart ut, men en av årsakene til vond lukt på badet kan være en. Håndklær kan få en sur lukt om de henger i en krøll. KJERRINGRÅD: Kan man vaske bort lukten med eddik? Foto: Synne Hellum.


Kjør en vask på høy. Oppdag hvordan du renser vaskemaskinen i fem enkle trinn. Disse rengjøringstipsene vil få vaskemaskinen til å bli ren og pen med bare fem enkle trinn. Det første trinnet er å finne en løsning som fjerner smuss og vond lukt.


Vær forsiktig rundt dørpakningen - bruk litt av eddikløsningen til å tørke bort eventuell skitt. Sliter du med å få bort sur lukt fra klærne? Legg klær som lukter vondt i vann med eddik over natta, og vask plagget i vaskemaskin med vanlig vaskemiddel etterpå, er rådet hennes.


For å hindre vond lukt fra vaskemaskina, bør døra være åpen når den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.