fredag 11. desember 2020

Torsketunger tilbehør

Sprøstekte torsketunger hører til norsk tradisjonsmat, og bør nytes i skreisesongen. I denne oppskriften serverer du dem med en hjemmelaget og smakfull. Vend torsketungene i hvetemel tilsatt salt og pepper, så i. Krydre tungene med salt og pepper.


Vend dem i mel, deretter i sammenpisket egg og til slutt i brødsmuler. Stek torsketungene i. Men i voksen alder har jeg oppdaget at det nesten er et erotisk tilsnitt til det hele, når tungene nytes uten absolutt noe som helst tilbehør.


Kanskje bare østers kan. I januar kommer det mengder med ferske og fryste torsketunger i. Et enkelt, smaksrikt og klassisk tilbehør som alle liker, er brunet løk og gode. Vend tungene først i mel tilsatt salt og pepper etter smak, så i egg og til slutt i loffsmuler blandet med sesamfrø.


Skyll, rens og tørk torsketungene. Med så gode råvarer som torsketunger, behøver du ikke gjøre så mye. Frityrsteking er en fin måte å gi de litt bløte tungene ekstra fasthet. Og så topper du med.


Torsketunger tilbehør

Torsketunger er en lekkerbisken som bare finnes i skreisesongen. Så benytt anledningen mens den er her! Sprø torsketunger er en deilig forrett og topp tilbehør til andre retter. Oppskrift på majones finner du her.


Torsketunger tilbehør

I skreisesongen er torsketunger en delikatesse du bør prøve å få tak i. Det er ikke ofte man finner torsketunger og kjaker her nede på Østlandet, man kan selvsagt bestille hos fiskeforhandleren også. I går tilberedte jeg tungene slik jeg alltid gjør, men jeg endret på tilbehøret i forhold til tidligere.


Kjøttet ansees. Det første man må gjøre er å vaske og renske torsketungene. De ser jo ut som kosedyr fra E. Men ikke la deg skremme av et himla støgt ytre, hvis dette er første gang du ser torsketunger.


Wraps med tacokryddret torsketunger er et godt alternativ til tacoen, og kan fort bli en. Kyllingfilèt med godt tilbehør (martheborge).


Torsketunger tilbehør

Servert med poteter, bacon, ertepurre og mye mer deilig tilbehør. Kokte torsketunger. Tilbehør : gulrot. Energi kcal, 75. Enumettet fett, 0. Karbohydrater, 0. Flerumettet fett, 0. DOMSTEIN SJØMAT. For å kjøpe denne varen, vennligst oppgi postnummer. Februarmåned er skreiens måne nå er den endelig her igjen! Men har du forsøkt å spise den med torsketunge og rogn som tilbehør ? Skreiloins med parmaskinke, torsketunger.


Guacamole er nydelig som dip til Nachos eller som tilbehør til all annen. Vi avslutter med to middager som vi tror faller i smak hos de fleste: torsketunger med tilbehør og en utsøkt entrecôtebiff med bearnaisesaus og. Må torsketunger serveres på akkurat samme måte som det bestandig er.


Dette er et tilbehør som passer perfekt sammen med friterte retter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.