tirsdag 15. desember 2020

Trapp med oppbevaring

Fennikel vises her som tett trapp med oppbevaring under. Trappen har eiketrinn med underliggende vange. Frontene på oppbevaringsmodulene er malt i. En garderobe under trappen er et glimrende valg for deg som vil oppbevare klær, sko og vesker på en tilgjengelig og oversiktlig måte.


Utforsk denne tavlen til Elin Borgen på Pinterest: «Skuffer under trapp». Se flere ideer om hus, trapp, oppbevaring under trapp.

I denne rekkehusleiligheten har. Din trapp fra Stryntrappa er skreddersyd da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde. Mye plass til oppbevaring uten at det tar plass i rommet. Som utnytter plassen på en helt unik måte.


Har du ubenyttet plass under trappen, eller skråtak, er dette løsningen. Vi tilpasser løsninger til.


Det du absolutt bør unngå om du ønsker oppbevaring under trappa er å bare bygge den inn og sette inn en dør. Da får du et kott hvor plassen.

Her kan det oppbevares alt mulig rart. Rommet under ei innvendig trapp er ofte et areal til besvær og frustrasjon. På den høyeste enden får du god høyde med plass til hyller for oppbevaring av.


Sammen med Hagen har vi fått mulighet til å løse dette evige problemet og skape funksjonelle trapperoms løsninger som gir rom for oppbevaring og. Under trappa kan det skjule seg ekstra kvadratmetre som kan forvandles til smart oppbevaring, hjemmekontor eller en liten kosekrok.


Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Smart løsnig med skuffer for oppbevaring i trappetrinnene. Pr i dag har vi en slags bod under trappa, men her blir det nå slengt alt mulig rart og det er rene arkeologiutgravingen å finne noe der inne. Nå kan sko, klær og annet utstyr kan få en fast plass under trappen, skjult bak.


Bruk plassen under trappa for å realisere drømmen om ekstra kontor, garderobe eller bod i din bolig fra Skalahus. Disse smarte løsningene for oppbevaring på. Skap og skuffer integrert under trappa. Utnytt arealet i hjemmet ditt!


Trappa er plasskrevende og i mange boliger er dette et uutnyttet areal. Med denne løsningen. I vår siste leilighet hadde vi en liten plass under en bratt trapp der ting bare ble stuet.


Det var det første som møtte øyet da du gikk inn. Oppbevaring under glidende trapper er et tema som sjelden diskuteres.

Vi tror at det er ubrukelig, og vi. Plassen under trappene er imidlertid ganske overraskende. Plassbygd oppbevaring under trapp. Tenkte det kanskje går ann å tette igjen trinnene på trappa og lage noe smart løsning under trappa i innergangen?


Vi ser plassen fra stua også. Endelig er trappen ferdig og innebygd. Og jeg er så fornøyd! Jeg var i grunn fornøyd med hvordan den så ut før vi bygde den inn og.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Unsubscribe from Trapperingen?


Garderobe entré Førsteinntrykket i hjemmet ditt skapes i entreen, så skap en varm velkomst med en personlig touch. Entreen er som regel det. Effektiv oppbevaring. Retur til valgfri butikk.


Utvidet bytterett. Praktisk og spennende oppbevaring av leker og flott hylle i kombinasjon. Plassen i benken er utnyttet til oppbevaring i skap med.


OPPBEVARING : Hvorfor ikke bruke området under trappen til ekstra oppbevaring ? Foto: Freshhome. UTNYTT HVER MILIMETER: Bor du. Louise og Morten drømte om en splitter ny, moderne leilighet i byen.


Men det var før de gikk på visning i det gamle, oppussingsklare rekkehuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.