torsdag 3. desember 2020

Trappegrind rullegardin

Trappegrind rullegardin

Kommer med LED-pære på watt med lang levetid. Hvit tekstilledning på meter med oppheng medfølger i pakken. Lyslykter av norgesglass ! Syns de er så fine, tjukke og gode. Inni ligger en dekorativ gjenstand.


Tekst og foto med. Der kom jeg over disse og disse flotte lyktene og følte at det var noe jeg kunne prøve. Stort norgesglass - lykt med frostet effekt, fattigmannsølv og tekst. LED lyslenke med AA batterier.


Trappegrind rullegardin

Utforsk denne tavlen til Marit Skrabberud på Pinterest: «Lys». Dimensions value. La noen småstener i bunnen av glasset, og satt i et telys! Ble en søt og enkel liten lykt. Ikveld er det kommet. Skundbergjordet 1 Raufoss. Report the advert. Du kan selvsagt også bruke syltetøyglass, norgesglass andre glass du har fra før. Min Oase minoase. Matrossåpe med kork. Norgesglass = lykt. Borret hull i glasset med et glassborr, og fylte opp med lampeolje. Veke kjøpte på Europris.


Trappegrind rullegardin

Når det er høst synes jeg det er ekstra koselig å tenne lys. Finner stadig fine lykter rundt omkring på butikkene. Porselenslanternen POESI, fungerer like bra ute og. Jeg har heklet noen lyslykter nå.


Dette er bunnen på lykta. Tradisjonellt med skrulokk. Det har blitt produsert flere enn millioner glass gjennom. Viser alle resultater. DIY av Mona Klauset. Søk etter " lykt med fjar stor" returnerte 1treff. Myrullpikengenser okergul med høy hals. Add to wishlist. Det ble derfor et ny tur innom på besøk i helgen. Lykten har blonde bånd og en nøkkel som pynt i toppen. Stormlykt Monroy Vinga of Sweden. Denne Pinnen ble oppdaget av Merete Nilsen.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Velbrukt og gjenbrukt! Vegg Lykt hvit Arendal 27x17x17cm. Et norgesglass, en.


Sommerlig og lekker lykt i bambus, for en deilig og eksotisk stemning på uteplassen din, eller som et varmt og naturlig innslag i interiøret inne. Produktet er midlertidig utsolgt. Legg i handlekurv.


En nettbutikk som selger nostalgisk, vintage, landlig interiør. Interiør artikler som passer til trendy hjem. Oppskrift på heklet lykt. La det være sagt: Dere spør om oppskrift på eget ansvar!


Jeg er selvlært fra og tar dermed ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.