mandag 21. desember 2020

Trillebår plast

Robust trillebår med dypt og støtsikkert lasteplan i plast med stor kapasitet! Med lakkert stålramme, luftgummihjul. God trillebåre med liters plastkasse, pulverlakkert understell og 4. Trillebårhåndtak av plast med grep.


Egenvekt: 1kg. Hvorfor ikke la barnet få sin egen trillebår ? En stødig og solid barnetrillebår i metall med TPR-håndtak og PE-hjul. Du får garantert hjelp til hagearbeidet. Sammenlign pris på trillebår.


Trillebår plast

Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Dette skaper lav vekt med god kvalitet, ingen fare for rust. Helsveist solid understell med store hjul.


Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. TRILLEBÅR PLAST 3LITER. Den er derfor meget motstandsdyktig mot vær og vin råte, syre. Lav egenvekt for mindre slitasje på rygg, hjuls for bedre stabilitet.


Rommer 280l, så. Anbefalt alder fra år. Den perfekte trillebåren til aktive barn. Juniorbåren fra Ravendo har en plastkasse som kan romme opptil liter og hele t. Lagerbeholdning: På lager.


Estimert leveringstid: dager. Enkel trillebår for de yngste barna. Legg i handlevogn. Mål: 73x29xcm. Leveres i blandede farger. Din pris: kr 2000. Galvanisert stativ med frontstiver og tippbøyle. Alle priser ink. Frakt er ikke inkludert. Med understell av helsveiset stål og kasse av gjenvinnigsbar plast. Har helsveiset understell og båre i gjenvinningsbar plast. Ikke egnet for lagring av granulat. Med en god trillebår blir det enklere å flytte stort og smått i hagen.


Velg mellom den klassiske varianten eller nye, moderne utgaver med flere funksjoner i samme. Max belastning 1kg. Punkteringsfrie dekk med dimensjon 00-8. Kr 5,- per stk.


En trillebår er en vogn med lasteplan, ett eller to hjul, to støttebein og to løftestenger med håndtak. Selve lastevogna er ofte av aluminium eller kraftig plast. Detaljer: Alder: fra år. SPREDERVOGN 36KG SW-36.


Trillebår plast

Dantoys produkter er svanemerket. Står st¢dig med hjul og 2ekstra ben, tåler kg, lengde cm. EU-flagga Giftfri Förskola. Ved en mer moderne trillebår er håndtakene av plast.


Trillebår plast

Da kan du prøve å tape de med lerretstape, hvis dette ikke holder må du nok investere i nye håndtak. Hendig trillebår med punkteringsfritt hjul. HJUL TIL BETONGBÅRE PLAST 100PL SPS INKL.


Logg inn for å se mer info.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.