tirsdag 1. desember 2020

Vegghengt strykebrett

Hos oss finner du veggmonterte strykebrett som tar lite plass. Vi har normalt alltid på lager og sender samme dag som du bestiller. Se våre nettsider for mer.


Når strykebrettet er utslått er avstanden fra veggen til tuppen av strykebrettet ca. Når det henger ned på veggen er brettet 104cm fra. Takhengt tørkestativ - tørkestativ, tørkestativ vegg.

Strykebrett nettbutikk. Sammenlign Sorter Farge Pris Funksjon Materialer Nye produkter. Interiør › Vask og strykjysk. VASK OG STRYK MED DET RIKTIGE UTSTYRET. Tørkestativ JANUS 1m. Skittentøyskurv BROBY. POWER har rens til strykejern og diverse former for strykebrett.


Slik at du kan ta ekstra god vare på skjortene dine etter vask.

Skjorteermer er noe mange gruer. Epoq strykebrett - Med et integrert strykebrett kan du stryke plagg på en enkel og komfortabel måte, uten at strykebrettet tar opp for mye plass. I tillegg er den utstyrt med alt du trenger for stryking, ledningsholder, trinnløs høydejustering. Med hyllekurver og vegghengte uttrekkbare kurver i stedet for skap og faste hyller.


Vegghengt strykebrett med dampstrykejern. Gjør hverdagen enklere med praktiske hjelpemidler for vasking og stryking. Store og små strykebrett.


Her finner du strykebrett i flere størrelser, selv små, praktiske. Har søkt litt rundt på nettet, men ikke funnet noe. Her kommer vi tilbake til vegghengt innredning - som for eksempel en. STRYKEBRETT I SKUFFEN: Smart for å holde vaskerommet ryddig.


En enkel og rimelig måte å holde styr på både strykebrettet og støvsugerslangen. Praktisk tilbehørsløsning til din vaskeromsinnredning som kan gjøre. Her i huset blir deet stryket fint lite klær, fordi jeg må gå opp når jeg skal stryke ( har ikke bodplass nede), så nå vil jeg ha strykebrett som jeg kan.


Jeg har vegghengt strykebrett fra Sommerbutikken, og monterte det inn i et Ikea-skap. Jeg har veldig lyst på et vegghengt strykebrett i et lite skap, som her!


Men kan også nøye meg med et lite bordstrykebrett! Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In.

Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Fordelen med et vegghengt strykebrett er ikke bare at det er plassbesparende, men mannen kan sitte å stryke litt han også;). For når strykebrettet. Et vegghengt strykebrett kan bla. Velg et kabinett som er grunt og høy nok for den.


Liste på alt veggmontert strykebrett h8hvit nesoddtangen Fra Gadyet. Faktisk var det ikke. Høyde 21cm, Bredde 30cm, Dybde 10cm. Kapasitet 2par sko.


Enten du velger nedfelt vask i innredningen eller en vegghengt variant, er et. Vi har mange praktiske løsninger, som for eksempel strykebrett integrert i skuffen. Linn Bad Linn Bad. Lekkert med vegghengt skrivebord.


Tenk på et vegghengt strykebrett som kan plasseres inne i et skap. Du vil trenge benkeplass i vaskerommet sikkert. Hva med en tilt-out hinder, som virkelig. Russell Hobbs - Dampstrykejern.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.