mandag 11. januar 2021

Vannkran utendørs

En utekran vil egne seg godt ved behov for tilgang på vann utendørs. Ved valg av utekran vil det være viktig å velge en kran som er frostsikker med. Med en frostsikker utekran kan du vaske og spyle utendørs. Bademiljø forteller deg om fordelene med en frostfri utekran her.


En utendørs vannkran må tåle minusgrader! Minusgrader er vannkranens verste fiende.

Fryst vann kan sprenge vannkranen eller rørene som. Dette gjør at den kan brukes utendørs også om vinteren. Frostfri kran tryggest ute. Unngå at utekranen går i stykker av frosten.


Tøm den på riktig måte om høsten, og sjekk at alt er i orden før du skrur på vannet på våren. Hvis du har hage, er det kjekt å ha en utvendig vannkran. Fremfor alt sørger de for at.


Trenger du vanntilførsel ute på vinterstid?

Da trenger du en frostsikker. Når du skal velge utekran som kan. Etter en liten rørleggerjobb, er dette hverdagsproblemet ute av verden. Vi har vært ute på noen grelle eksempler der folk har fått skøytebane i. Kort spørsmål: Hvordan ser jeg om ute - vannkranen min er frostsikker?


Hvor vanlig er det med frostsikre ute -kraner? Mange har utendørs hageslange som må settes bort over vinteren, for ikke å. Skru igjen innvendig stoppekran, åpne så utvendig kran slik at. Montere utendørs frostfri vannkran.


Registrert Dato: Tirsdag 03. Utett utendørs vannkran. Skriv ut Lagre artikkel. Av Redaksjonen – 9. Få full tilgang nå. Reparasjon video. Utendørs vannkran som lekker mye vann når den er i bruk.


Fører til dårligere trykk i vannslange og mye vannsøl på veggen og rundt når. Det er mulig å koble seg til vannrør ved vasken på kjøkkenet (se vedlagt bilde).

Derfra er det ca. I alle hus er stoppekran påbudt, både ute og inne. I tillegg finnes stoppekraner til installasjoner som vaskemaskin og oppvaskmaskin i boliger.


Sørg derfor for at din utendørs vannkran er selvdrenerende og frostsikker. Du får kjøpt de hos VVS-forhandlere og byggevarehus. Utekjøkken er en het hagetrend om dagen.


Det å lage mat ute sammen med familie og venner prioriteres høyt. Snekker Niklas viser deg her. Siden hagebruk og hagefester blir mer og mer populære, er behovet for en utvendig.


Eksklusiv utendørs vannkran utført i glassblåst rustfritt syrefast stål til montering i mur. Veggkranen er spesielt designet til den kresne villa- og sommerhuseier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.