tirsdag 19. januar 2021

Varmepute nakke skuldre

Varmepute nakke skuldre

Har du vondt i skuldrene eller nakken ? Da kan Menuetts elektriske varmepute være gull verdt. Den myker opp stive muskler i nakke og skuldre. Resultatet blir en.


Elektrisk varmepute for nakke og skuldre. Ligger stabilt rundt skuldrene takket være polstrede kanter og knapper ved halsen. Har varmeinnstillinger og. En ergonomisk utformet varmepute for nakke og skuldre.


Nakkevarmeren gir lindring av muskel- og leddsmerter gjennom oppvarmet gelé i en ergonomisk. Enkel og god varmepute ! Varmeputen kan varmes i vannbad (ca 80) i minutter. Denne effektive varmeputen er spesielt tilpasset nakke og skuldre, men kan også. Dessuten er det godt for muskler, nakke og rygg… Få varmen akkurat der du trenger den.


Hvis du sliter med ømme muskler, vond rygg, eller stive skuldre er det. Varmeterapi med organisk leire gir en langvarig, jevn og. Smart Wellness Care pute til skuldre, rygg og nakke ! En behagelig og myk termisk pute ideell for behandling av nakke, skulder og rygg med varmebehandling.


Se beste pris på Rubicson varmepute for nakke og skuldre. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Varm deg om vinteren eller bli mer avslappet i anspente og verkende muskler med en elektrisk varmepute for nakke, rygg og skuldre ! Laget av fleece, har knyting rundt livet og kan vaskes.


Dekker skuldrene og nakken godt. Varmes i mikrobølgeovn eller i bakerovn. Kjøp AlfaCare Micropack nakke hos Vitusapotek.


Varmepute nakke skuldre

Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Da var helgas andre puteprosjekt ferdig. Anna har sydd varmepute for nakke og skuldre.


Varmepute nakke skuldre

Både innerpute og avtakbart trekk i ull. Holder lenge på varmen. Godt for ømme og stive muskler. Den er særlig behagelig ved stive og spente muskler.


Gunstig virkning ved forkjølelse og leddsmerter. Hjelper ved søvnløshet. Nakke - og skuldervarmer i ett og samme plagg. Har innsydde lommer for plassering av varmeputer i nakken og skuldrene.


Fås i størrelsene S-M-L-XL. Mye tid foran dataen? En varm hvetepute over skuldrene kan hjelpe til med å sleppe spenningene.


ThermaCare er et engangs selvoppvarmende omslag til nakke, skuldre og håndledd. Det gir effektiv og langvarig smertelindring med timers lindrende varme. Sjekk priser på nakke skulder.


Kjøp nakke skulder billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.