tirsdag 19. januar 2021

Varmeputer nakke

Elektrisk varmepute tilpasset nakke og rygg. Puten har seks varmenivåer, automatisk avslåing (min) og behagelig plysjstoff. En ergonomisk utformet varmepute for nakke og skuldre. Nakkevarmeren gir lindring av muskel- og leddsmerter gjennom oppvarmet gelé i en ergonomisk.


Fryser du, plages du av ømme muskler og vonde led eller kanskje er det nakken som volder problemer?

Varme hjelper for veldig mange. Se varmeputer her. Sammenlign pris på varmepute. Her kan du sammenligne pris på varmeputer av merker som Beurer og OBH. Rubicson varmepute for nakke og skuldre.


Vondt i nakken plager mange nordmenn. Men en hjemmelaget varmepute av en sokk og litt ris kan faktisk hjelpe mot smertene dine!

Ligger stabilt rundt skuldrene takket være polstrede kanter og knapper ved halsen. Har varmeinnstillinger og.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Nakkeputen er ideell å bruke ved nakkesmerter eller avslapning.


Treets Hittepit Eco varmepute har en isolerende effekt som sørger for at varmen beholdes i lang. Puten er fylt med ris og varmes 2-min i mikrobølgeovn før bruk. Perfekt for stive skuldre. Kan syes i ulike.


Laget av fleece, har knyting rundt livet og kan vaskes. Hvetepute for frosne føtter. Den er særlig behagelig ved stive og spente muskler. Kjøp Helsepleie på.


Gunstig virkning ved forkjølelse og leddsmerter. Hjelper ved søvnløshet. Smart Wellness Care pute til skuldre, rygg og nakke !

En behagelig og myk termisk pute ideell for behandling av nakke, skulder og rygg med varmebehandling. Storm Nakkevarmer en et "skjerf" med innlagt varmepute i nakken. WarmNeck med batteri er en oppladbar fleecehals som gir varme til nakke og skuldre inntil. Godt for ømme og stive muskler.


Dekker skuldrene og nakken godt. Beurer HK Comfort varmepute Gir herlig, komfortabel varme for trette muskler.


Massasjepute for nakke og rygg Avslappende massasje som frigør spenninger i. Har du vondt i skuldrene eller nakken ? Da kan Menuetts elektriske varmepute være gull verdt. En avslappende og beroligende varmepute med hvete - godt for en stresset kropp og sinn. Varer i mange timer.


Aktuelle anmeldelser: Legg til din anmeldelse. I dag laget jeg denne varmeputen som legger seg godt rund hele nakken og skuldrene. De holder seg varme lenge. Bruksområder på varmeputene våre.


Venter på produktbilde. Inni vottene til. Priser fra 24. Micropack nakke lindrer stive og ømme muskler, er en god hjelp mot leddsmerter, spenningshodepine.


Putene er laget spesielt for Ammehjelpen, med bh-vennlig størrelse og fasong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.