fredag 15. januar 2021

Veggplater til bad

Utvalget av Fibo sine veggplater gir deg muligheten til å sette inn fargekombinasjoner som passer designet på ditt bad. Vær litt vågal, tør å gå litt utenfor det som. Vi har et stort utvalg av kjøkkenplater og veggplater til kjøkken fra Berry Alloc. Med baderomsplater kan du enkelt renovere badet for en rimelig kostnad.


MegaFlis fører en rekke forskjellige baderomspanel og - plater fra den kjente produsenten. Nå trenger du ikke lenger flis og membran – med baderomsplater får du et lekkert bad i en fei!

Enkel montering. Her finner du plater til bad, kjøkken og andre rom i boligen. Dekoren spenner fra de enkle og helt hvite, til de mer dekorative med mønster. Til badet og kjøkkenet.


Plater, maling, tapet, vinyl – hva skal man velge for slette vegger? Er dette like slitesterkt og fuktsikkert som fliser? Finnes det noe fordeler mer.


Tidsriktige plater som det er enkelt å installere samt at dem er kostnadseffertive og lette å holde rene. Uansett om du går du for plater eller fliser, må badet være tett.

Det gjelder alt: Underlag, fuger, fester, skjøter og overganger. Se hvordan du enkelt kan montere Smartpanel Tiles på ditt bad.


Badet regnes som husets dyreste rom, og det kan raskt bli svært kostbart. Fiberarmerte plater som påføres skjøtestrimler og smøremembran. Huntonit veggplater er et moderne og stilrent alternativ til fliser på baderommet.


Her i Faspanel 6-bord i den lekre fargen Mist. Slik pusser du opp badet på. Veggpanelene for bad er hygieniske, slitesterke og er lette å vedlikeholde. Du kan velge mellom flere ulike mønstre i grå, lyse og mørke fargetoner.


Gi kjøkkenet eller badet et nytt utseende med våre laminatveggpaneler. De er holdbare, raske og enkle å montere og leveres med livstidsgaranti. Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene.


Fibo er en ledende leverandør av slike veggplater til bad. Det går mye raskere å montere Fibo-panel enn å flislegge, sier marketingkoordinator i Fibo, Tor Helge. Skal du bygge nytt bad eller fornye ditt gamle? Her er fem grunner til at Fibos baderomsplater er alt du trenger!


Hos Maxbo finner du baderomspanel som gjør det enkelt å renovere badet ditt selv. Fibo veggplater tåler vann og er løsningen. Kjøp på nett eller i butikk.

Er fortsatt innpakket. Størrelse og detaljer. Oppussing av bad er noe av det dyreste man kan gjøre i boligen, men. Malia tilbyr et bredt utvalg av plater i ulik.


Puss opp badet på 1-2-med våtromsplater som er både rimelig og enkel å montere. Men selv om du gremmes over tidligere tiårs dårlige smak er det ikke sikkert at du trenger. Et annet greit alternativ til veggplater på bad er vannbestandige MDF-panelplater, vi har det på badet og jeg kunne ikke tenkt meg å bytta de. Den ene veggen er mot grunnmur.


Her blir det en liten spalte mellom stender og mur. Muren er tørr da den ligger inntrukket i huset, men for skjev til å lime plater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.