mandag 14. juni 2021

Vindusfolie baderom

Skjerm innsyn til bad, soverom og kontor uten å begrense dagslys. Henges enkelt opp med vann og kan fjernes igjen uten å etterlate merker. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Vindusfolie er et effektivt virkemiddel for å hindre innsyn. Flott frostet folie i høy kvalitet. Enkel å montere og lett å rengjøre.

Plasseres der du ønsker å skjerme innsyn. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet. Les mer om vår personvernprinsipper. Baderom og badstue.


Viser produkter. Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer. Frosta vindusfolie. Med vindusfolie får du fortsatt inn lys, men stenger for innsyn på badet.

Att klä in dina fönster med folie är lätt och enkelt och med monteringsverktyget för fönsterfilm blir det hela mycket enklare. Slipp insyn till ditt hem med hjälp av. Tykkelse: 08mm. Folie som metervare.


Søk etter vindusfolie bad på den nye KensaQ. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en. HOW TO: Nytt spisebord på 1-2-3. Har du et slitt stue- eller spisebord?


Forny det på minutter med selvklebende folie ! Du kan derfor trygt bruke vår folie til å skjerme innsyn på badet. Ugjennomsiktig og gjennomskinnelig samtidig: Milk glass filmer er førstevalget når det gjelder å gi pålitelig beskyttelse mot udiskrete blikk i følsomme rom som bad.


En enkel måte å fornye veggen på bad og toaletter er å montere. Hvis du vil skjerme av vinduet helt, kan du også bruke vår vanlige standard folie, som finnes.


Men kanskje har hverken de eller du lyst til at de skal kikke rett inn på badet ditt? Løsningen kan være selvklebende. Medisinflasker og en grønn plante i vinduet er enkel pynt og gir badet en landlig følelse.


Linhåndklær i gammeldags. Finnes det ikke noe folie man kan sette på vinduet i inngangsdøren som gjør at man ikke kan se inn men at vi som er inne fortsatt kan se ut?

Inspirasjon Nyheter Bestselgere Siste. Eriksen presiserer at det å feste folie på glassflater som skal være i et baderom ikke nødvendigvis vil være veldig holdbart. Fukt og damp vil.


Be the first to review this product. Rullegardiner er dekorative og kan brukes i alle rom i huset – kjøkken, dagligrom, soverom, baderom og selvfølgelig på kontoret. Finn din personlige stil i vårt. Lineafix - vindusfolie.


Egner seg godt til bruk på baderom og rom som ligger på gateplan. Transparent statisk klebende vindusfolie, perfekt til blending av vinduer hvor man ikke ønsker innsyn. Kan også brukes til å foliere dusjkabinet.


Statisk vindusfolie med flott design som ser ut som små glassbyggerstein. Full innsynshindring! Perfekt for baderom ! Elektrostatisk folie som henger på vinduet. Flexi komplett bad 25cm.


Til daglig rengjøring av badet. For å få et blankt resultat, kan du tørke med Mikrolett bad.


NANOs baderomserie inneholder en mengde smarte og smekre produkter for deg som vil optimalisere plassen på baderommet. Velg et alternativ.


Det egner seg spesielt godt på baderomsvinduer hvor man ønsker masse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.