fredag 11. juni 2021

Vindusfolie frostet

Vi har frostet folie du enkelt kan legge på viduene dine. Vindusfolie FOSSEN 45x200. Produktinformasjon. Selvklebende glass- og vindusfolie som egner seg. Legg i handlekurv. Frosta vindusfolie.

VINDUSFOLIE BARNEROM - PIRATER 70CMX1. Festes med selvklebende film på baksiden. Vi legger vindusdekor, frosting eller kombinerer, klistremerker til vindu - så bruk vår kompetanse og vårt kundegalleri for tips. Static og Static Premium vindusfolier er uten lim, og festes kun ved hjelp av vann og.


Se hvordan du enkelt skjermer innsyn uten å begrense dagslyset med en statisk vindusfolie. Denne typen folie er meget enkel å. Konsis trykker på, skjærer ut og tilpasser frostet folie til din vinduer! Bestilles i opplag fra stk og oppover.


Her får du vindusfolie til en mye hyggeligere pris enn kostnaden av et frostet vindu.

Flott for skjerming av innsyn og begrenser ikke sollys! Enkel montering, fjern. Vi er spesialister på fototapeter fra ditt eget bilde. Stort utvalg av veggstickers og.


Noen typer vindusfolie trenger lim eller andre former for. En god idé er å integrere firmaets profil i en spennende løsning dersom du går for en heldekket, frostet flate.


Du kan også velge å bruke vindusfolie til å froste ulike. I likhet med frostet glass gir frostede glassfilmer privatliv, men reduserer nærmest ikke lyset som kommer inn, da dagslys nærmest diffunderer helt i rommet. Foliematerialer. Hva du velger avhenger av din grafiske profil, hvor mye innsyn du ønsker.


Vår betydelige erfaring innen fagområdet står gratis til din disposjon. Med Bokstavfabrikken. Miljøbilde av et kjøkkenvindu. Kjøkkenvinduet er frostet med vindusfolie frost uten motiv.


Dersom ikke varen er tilgjengelig på nett eller i ditt lokale varehus, vil det kunne tilkomme frakt fra leverandør ved. Vi har gratis befaring for bedrifter i Oslo og omegn, og monterer gjerne.


Printet folie på vinduer. Hos Securitas leverte vi vindusdekor og annen informasjonsmerking til deres. Skjerm innsyn uten å begrense dagslyset.

Dette er standard folie som oppleves som frostet finish på. Her er et utvalg av produksjoner vi har gjort. Kontakt oss for gratis befaring i Oslo-Akershus. Vi tilbyr en stor rekke vindusfolier med og.


Sonte- folie er en digital vindusfolie som er laget av flytende. For en fin frostet effekt, kan du også montere frostet folie på vinduet. Tradisjonell frostet folie med digitaltrykt dekor i grått.


Kjøp frostet vindusfolie i nettbutikk. Vi fører vindusfolie i frostet glass og diverse mønstre som hindrer innsyn. Vi selger også solfilm metervis, som stopper varme og uv-stråler inn i rommet. Det er mye billigere å lage ditt eget frostede glass enn å kjøpe det ferdig.


Du setter bare en folie på glasset – enkelt og greit. Vinyle bidrar til å slippe inn lys. Alt er mulig hos oss. Velg størrelse, farger.


Jeg har akkurat kjøpt nytt hus og på badet er det nå fullt innsyn fra veien. I stedet for å henge opp gardin tenkte jeg å forsøke å " froste " glasset.


Perfekt for å begrense innsyn til møterom og kontorer. Vi leverer og monterer frostet vindusfolie i alle varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.