fredag 18. juni 2021

Vinkellist eik

Vinkellist eik

Vinkellister i klarlakkert eik. Levert i fallende lengder og har hovedsaklig som bruksområde belistning av utvendige hjørner. Alle vinkellister leveres i faste lengder og har hovedsaklig som bruksområde belistning av utvendige hjørner. Resultatet er et pent hjørne som også beskytter klær og mennesker.


Legg i handlekurv. Eik listverk - Halden, Fetsun Lillestrøm, Akershus, Maura, Tobøl, Eidskog. EIK 15X0GLATTKANT LAKK. Lakkert med to strøk lakk. Kategori: DIVERSE LIST MDF. En praktisk smålist som er laget for å dekke utvendige hjørner. Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen nedenfor. Detaljer: Dokumentasjon: Lagerstatus. Hvor mye koster produktet og hvor kan jeg kjøpe det? Se oversikt over våre forhandlere. Combiwood Norge AS. Innvendig listverk av tre er.


Logg inn for å se. Sokkel Eik finér. Hvis det er en spalte i et hjørne, trenger du dette produktet for. Andre siden er ikke så farlig, kan f. Fås kun i butikk. Av høykvalitets furu og eik.


Vinkellist eik

Produsert av FSC-sertifisert fabrikk. NaN stk på nettlager. Utvendig kledning prof. Kan inneholde store kvister, utbedrede kvister og sprekker. Mikrofasede kanter. Skal installasjonsoljes med Kährs Satin Oil Matt rett etter legging.


Vinkellist eik

Leveres i forskjellige dimensjoner tilpasset de fleste behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.