onsdag 27. juli 2016

Heltre garderobeskap

Vi leverer garderobeskap i heltre furu. En god investering der du ikke ønsker skap av "flis" som koll. Skapene leveres med hattehylle og stang for oppheng som standard. Innredningspakke med hyller er tilleggsutstyr.


Gaderobe innredning i malt utførelse med heltre lakkert eik i fronter. Flott garderobeskap i furu. Frittstående garderober – kjapt og enkelt. Garderobeskap heltre furu.


Få orden på klærne med en frittstående garderobe i akkurat den størrelsen og stilen du vil ha. Kles- og garderobeskap hos vidaXL ▻ Gratis frakt ▻ Stort utvalg ▻ Bestill i dag.


Rival HELTRE skyvedører – Ubehandlet Furu. Dørtype Dør - speil. Demping på hengsler og skuffer er standard. Størrelsecmcm. Løsningen har fremtrukket sokkel. Organiser og lagre klærne i vår romslige garderobe med dører og en stor skuff. Vår praktiske garderobe presenterer en allsidig oppbevaringsløsning for selv. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Både skrog, dører og hyller er laget i heltre furu.


Vi lakkerer, oljer, beiser og maler i den. Create New Account. Osterøy kommune. Overflatebehandlet for hånd i antikk utførelse. Flatpakket, enkel montering. Svart eikefi ner, mm tykk, integrerte håndtak, kanter i heltre eik. Med Cima får du en design som oser av klassisk dansk design. Premium garderobeskap. PersonvernerklæringBruk av informasjonskapsler. Aktuelle anmeldelser: Legg til din anmeldelse. Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap.


Heltre garderobeskap

Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter. Se hele vårt utvalg her. Krokene er laget av. Elvegårdserien er en komplett serie med soveromsmøbler i solid heltre.


Vi har skyvedørsgarderober, skap og andre garderobeløsninger som passer ditt soverom. Shipping: gratis. Denne stilige, moderne garderoben i eik har et romslig rom med en garderobestang og en skuffe. En romslig garderobeskap med trendy utseende og mye oppbevaringsplass.


Heltre garderobeskap

Treet har en slipt finish som gir skapet et ekstra tøft utseende. Fryga er fremstilt i. Design og produksjon av heltre kjøkken, bad og møbler fra snekkerverksted i Oslo.


Heltre garderobeskap

Disse garderobefrontene og sideplatene er produsert i heltre ramme av ask, med MDF og ask. Sjekk også ut flere funksjoner til Classic Max garderobeskap. De underlimte gripelistene i heltre eik er en integrert del av garderoben. Heltre kjøkkenbord i bjørk.


Helmatt overflate i fargen askesort laget på mål, og etter kundens ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.