tirsdag 30. august 2016

Fuglemater glass

Fuglemater glass

Tilleggsinformasjon. Merke, EVA SOLO. Serie, EVA SOLO OUTDOOR. Produktkategori, No. Fôrkulen er av glass og monteres direkte på ruten. Eva Solo, fuglemater til vindu 20cm. Ta vare på fuglene og skap liv i hagen med en fuglemater eller et fuglebrett. Vi hjelper deg å. Pamper garden birds with a bird feeder table, bird feeder tube or window bird feeder and enjoy watching bird life up close. Elegant fuglemater i munnblåst glass. Kresen spettmeis på skattejakt….


Glass bird feeder with bird bath. Nydelig munnblåst glasskule i. De små åpningene i glasset lar deg jevnt fylle kupongene med fôret slik at de små fuglene lett kan sitte og spise en stund. Og for at fôret forblir. Se alle produkter.


Special Price kr 87Regular Price kr 9900. Legg til i ønskeliste Legg til. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Diverse tilbehør til villfugl.


En fuglemater til villfugl som f. Kunder kjøpte også. I år har vi matet fuglene med en dansk designerkonstruert fuglemater. Foderkugle» heter det på dansk og «bird feeder ball» på engelsk. Med den hengende fuglemateren gir du småfugler som spurv og meis en hjelpende hånd på kalde dager og sørger for at de har lett tilgjengelig fôr som de selv.


Lagre ønskeliste. Beholderen er lett å. Lekker fuglemater som tåler vær og vind. Denne fuglemateren er av den stødige. Referanse: FB307.


Bordet er dekket for våre fjærkledde venner med dette vintage fuglebrettet. Småfuglene kan uten. Fuglebrettet tilbyr. Kjøp fuglemateren hos smartasaker.


Fuglemater glass

Først surret vi rundstaven med striesnoren i. Flott fuglemater selges. Perfekt til mating av. Regnmåler - ekstra glass. Gjennomsiktig fuglemater som festes med sugekopper, noe som innebærer at den kan festes på alle jevne, vertikale flater, for eksempel husvinduet.


Følg fuglene fra "orkesterplass" med en mater som enkelt festes til vinduet med sugekopper. Fylles med ulike typer frø, meiseboller eller brødsmuler. Vår fabrikk tilbyr høykvalitets fuglemater av.


Meeen jeg hadde nok av venner som gjerne ville ta over denne. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.