onsdag 7. september 2016

Brunsnegler kaffe

Det med å bruke kaffe mot snegler ble oppdaget ved en tilfeldighet av en forskergruppe på Hawaii. De fant ut at kaffen virket som en nervegift. Bli med og del erfaringer! Dersom du prøver å bekjempe snegler med.


Brunsnegler kaffe

Heller øl enn kaffe. Hun mener det ikke er et problem å strø kaffegrut i. Dette er bokstavelig talt kringvernet mot brunsneglen, mener forskere. Mo bestemt fast.


Brunsnegler blir nemlig tiltrukket av lukten av sine døde «kamerater». Lag sneglebarrièrer. Man kan lage barrièrer av blant annet kaffegrut, sagmugg, kalk, aske.


I regnfulle somrer kan snegler være en plage i hagen. Kaffe knekker snegler. Enda bedre er det å bruke malt kaffe som ikke er brukt, den inneholder mer koffein. Gi sneglene kaffe.


Brunsnegler kaffe

FOTO: NTB scanpix) Forskere anbefaler kaffe som effektivt middel mot snegler. Derfor kan det være smart å samle kaffegrut. Spre kalk, sagspon og kaffe. Mang en hageelsker har plukket slimete bløtdyr i sene nattetimerfor å spare plantene.


Bruk av kaffegrut rundt bed eller rundt hele hagen er et kjent kjerringråd for å få bukt med brunsneglene. Men nå viser det seg at metoden er. Spør man fagfolk er det ettersom redaksjonen forstår i all hovedsak rådene 4-som virker best.


Sett opp hinder i form av kaffegrut, bark eller. Brunskogsneglen liker ikke lukten av lavendel og hvitløk. Du kan også legge kaffegrut i komposten. Planter du disse, kan det ha god effekt.


Det hjelper også mot ugress og gir blomstene næring. Den gjemmer seg for. Vi sørger for at du får god kaffe på jobben. Visste du at kaffegrut kan bidra til å holde brunsnegler unna plantene.


Brunsnegler kaffe

Her får du tips til hvordan du lager en felle til brunsnegler, tips til hva brunsnegler. Brunsneglen (brunskogsnegl, Arion vulgaris) er en uønsket art i Norge, og står på.


Også vanlig kaffegrut virker bra som sperrebelte, da den i tillegg vil gi viktige næringsstoffer til plantene. Disse må byttes ut en gang i uka. Vi har ulike typer giftri sneglegift som kun påvirker sneglen uten å skade planter og vekster, og heller ikke er skadelig for små barn eller dyr.


Her, her og her kan dere lese om kaffe mot snegler. Min erfaring er for å unngå at den klumper seg for mye og mugger, er å tørke kaffen godt. Eller kaffegrut. Snegler er svært lite glad i kaffegrut.


Husk bare at etter et regnskyll vil effekten forsvinne fra en del av disse hindringene. I tillegg finnes det kobbertape å få kjøpt som. Sannsynligvis er det koffeinet i kaffen som lammer sneglene.


Det eneste problemet er at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.