fredag 9. september 2016

Kjøkken glassplate vegg

Stilige, slitesterke og enkle å rengjøre – veggplater beskytter kjøkkenveggene når du lager mat. Det er flere forskjellige stiler å velge mellom: laminat, glass. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen.


Millex beskyttelsesplate herdet. Beskytt sprutsonen med en glassplate i samme farge eller i en matchende kontrastfarge. Hos oss får du glassplate til. Hvordan regne ut pris?


Regn ut pris på ditt glass ved å klikke på produktet og fylle inn ønsket størrelse. Måletips: Hvis glass møtes i. Kjøkkenvegg i glass, glassplate over kjøkkenbenk, glass over komfyr – ja, kjært barn har mange navn. Men uansett hva man kaller det, så er én sak sikker – og.


Har du tapet eller malt bakgrunn, kan glassmesteren sett opp et blank glass for å beskytte veggen eller for å ivareta en dekorativ. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.


Type festmiddel avhenger av veggen glassplaten skal monteres på. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer.


Glass over kjøkkenbenk. Vi leverer digitalprintet. HEL VEGG DESIGNER. Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til. Malt bakside med tåkedis. Mener å huske at malingen kan fjernes om ønskelig. Helt ny og uåpnet. Kjøpte feil størrelse, selges derfor. Størrelse 90x45cm 3for en, eller 5for begge Nypris 4pr stk. Det er andre også som har brukt Malm glassplater over kjøkkenbenk med godt resultat.


Kjøkken glassplate vegg

TECpå veggen og så klaske gjennomsiktige. Slik kan du bruke glass over kjøkkenbenken. Herdet glass er best, mener eksperten. Paret har åpen kjøkkenløsning mot stua, og stuas endevegg er prydet.


En glassplate vil være et praktisk valg for å beskytte området rundt kokesonen og vasken. Det vanligste er over kjøkkenbenk, og på veggene på badet. Interiørglass, glass over kjøkkenbenk, glassvegg etc.


Kjøkken glassplate vegg

Kontakt oss på tlf. Veggplatene våre til kjøkkenet er enkle å holde rene og beskytter veggen mot matsøl. Velg mellom glass, messing, rustfritt stål eller et annet.


Kjøkken glassplate vegg

Finn lekre beskyttelsesplater til ditt nye eller gamle kjøkken og forskjellige kjøkkenlister til. En beskyttelsesplate beskytter veggen mot sprut fra mat og væsker. Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre.


Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt mellom. Et bredt spekter av glass brukes i moderne kjøkken.


Dette er et velprøvd og holdbart materiale for å feste veggen over. Den perfekt glatte. Dersom du velger å sette opp kjøkkenplater i glass på veggen så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.