fredag 25. november 2016

Bosch avantixx tørketrommel wtw84362sn

Tørketrommel med SelfCleaning Condenser™ holder det lave energiforbruket A++ i hele produktets levetid. Og du slipper selv å rengjøre. Tørketrommel -guide: tørketromler og tørkeskap som er best i test og gode kjøp Guide. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Bosch avantixx tørketrommel wtw84362sn

Energiklasse, A++. Type, Kondenstrommel. AboutPressCopyrightContact usCreatorsAdvertiseDevelopersTermsPrivacy Policy SafetyHow. Lastet opp av WhiteAway.


Bosch avantixx tørketrommel wtw84362sn

Kjøp BOSCH WTW84362SN TØRKETROMMEL hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Tørretumler med SelfCleaning Condenser™ holder det lave energiforbrug A++ i hele produktets levetid. De delene vi ikke.


Bosch avantixx tørketrommel wtw84362sn

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på eller kundeservice@komplett. Kart og flyfoto. Bosch › Tørketrommel Boschwww. Vi ønsker å stable disse oppå hverandre.


Vanlige spørsmål. Hva er en kondenstørketrommel ? WTW875M8SN er en stillegående tørketrommel (DB max) med kapasitet på kg tøy. Den har fått energiklasse A++, noe som vil si.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.