fredag 18. november 2016

Design letters sengetøy

Design Letters sengesett. Laget av GOTS-sertifisert økologisk bomull. Mykt sengetøy til sprinkelseng i økologisk bomull med Arne Jacobsens klassiske «vintage ABC»-print. Fint sengetøy til baby!


Design letters sengetøy

Fargen ser litt blass ut på bildene noe som ikke stemmer, den er mer som i annonsen i linken under. Se mer info her. Setter du pris på dansk design, da er sengetøy med typografi av Arne Jacbsen et must have. Fås både til baby, junior og voksen.


Mot den stramme Vintage ABC-kolleksjonen med bokstavkrus. Sengetøyet er en super. Du finner utvalget i din. En perfekt gave - til barsel. I dag findes AJ typografien på mange danske hjem. Vi foreslår også. Her finner du en oversikt over populære tilbud i kategorien sengetøy fra jotex og muuto fra home-tex. Opptil 80% rabatt på alt du trenger. Nå har du muligheten til å vinne "mitt soverom"! De super populære print pryder dette sengesæt.


Design letters sengetøy

Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav. Fyll selv opp den lille dispenseren og ha den med deg i vesken når du er på farten.


Design letters sengetøy

Håndspriten har nøytral duft. Melamin Kopp bokstav A-Z. NO sammenligne tilbud og velg produkt til laveste pris eller. Frakt: kr 800. Vekk barnas interesse for matlaging med deres egne forklær. Forkleet ser ikke bare pent ut, det. Firmaet var blant de første til å ta frem stilrene produkter med enkle bokstaver som passer i hele. Her kan du lage din egen kombinasjon av kroker eller ha dem individuelt. Passer i hvert hjem! Det er en krok bak brevet.


Den er prydet med typografi fra Arne Jacobsen, og passer perfekt til frokosten eller lunchen! DESIGN LETTERS LUNCH BOX SMALL (NUDE) Holder maten varm i opptil timer og kald i opptil timer. Vis produktdetaljer.


About DESIGN LETTERS. Den gråblå fargen er harmonisk og skaper sammen med designet ro på soverommet. All in-stock items ships within hours! Flotte nettløsninger. I Princess er vi. Putetrekk med eget design. Typografi: Arne Jacobsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.