torsdag 17. november 2016

Plastdunk med lokk

Rund plastdunk, l med håndtak på sidene og lokk med klemmlås, sort. Plastdunk med lokk, næringsmiddelgodkjent. Egnet til oppbevaring av matvarer, fisk, kjøtt, frukt og bær etc. Oppbevaringsdunk med lokk L. Låsbart lokk som ligger ordentlig på plass.


Egnet for dyrefor, avfall, sement, mørtel, kalk, kjemikalier, matvarer. Faste og flytende produkter med viskuitet over 35. Dunk med lokk, egnet til oppbevaring av alt fra regnvann til hageredskaper og leker.


Ved bærehåndtakene er det snepplås som holder lokket på plass. Med bærehåndtak. Lokk til spann 5l hvit. Mer informasjon. Logg inn for å kjøpe. Alle priser er eks. PLASTDUNK MED LOKK LITER. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Vi har under listet opp lignende produkter fra samme. Hvit plastdunk med lokk, 1liter. Legg til mine favoritter. Bestillingsvare. Næringsmiddelgodkjent. Velegnet til oppbevaring av matvarer, fisk, kjøtt, frukt og bær etc.


Plastdunk med lokk

Vekt: 815gr Diam: 370mm Ø Høyde. Kontakt oss for pris. Pedalbøtte 16L plast. Avfallsbeholder 60ltr grå, 59x28x høyde 60cm.


Plastdunk med lokk

Utvendige mål (DiamxH): 420x5mm Innvendige mål (DiamxH): 370x5mm Matvaregodkjent. Kan skaffes i flere. Grått lokk til liters dunk. Tilvirket i høykvalitetsplast, som hindrer det fra å. Plasttønner med lokk, av polyetylen.


Til oppbevaring og transport av både faste og flytende materialer. Formblåst i ett stykke. Rask levering og lave priser! Stor påfyllingsåpning.


Jeg godkjenner deling av anonyme brukerdata for å være med å hjelpe forbedre brukeropplevelsen. Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Hos oss finner du de beste prisene. Vi samarbeider med Norges største og.


Plastdunk med lokk

Tilhører Vileda plastdunk. Kraftig lokk med avløpskanaler for skylle -eller regnvann. Plastoppbevaringsboks i klar plast og den kan romme liter.


Det leveres med lokk og lukkeklips, slik at lokket er godt festet. Hvit dunk er godkjent for bruk til næringsmidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.