tirsdag 27. desember 2016

Armbrett til strykebrett

Armbrett til strykebrett

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Lengde 57cm, Bredde 13cm. Hendig strykebrett til ermer på skjorter, bluser eller gensere.


Enkelt å legge sammen, og tar liten plass i skapet. Strykeflate på 13xcm. Rörets Ode strykebrett til erme - Syns du det er et slit å stryke ermene på skjorter og bluser?


Armbrett til strykebrett

Det er snart tid for å stryke bunadsskjorte, og jeg ønsker meg veldig et armbrett til strykebrett. Har sett på de vanligste plassene de selger. Produktinformasjon Syns du det er et slit å stryke ermene på skjorter og bluser? Armbrett for stryking av bluser og skjorteermer.


Dette hendige strykebrettet til ermer fra Rörets vil gjøre arbeidsoppgaven til en. Felles opp ned med enkelt håndgrep. Mål: Produktets hovedmateriale: Farge. Vi har strykebrett, armbrett, strykejern, nye underlag til brettet, stryketeppe, dynkeflaske.


Arbeidslyst må du stå for selv. Create New Account. Av AnonymBruker, Maii Hus og hage. Sjekk priser på armbrett. Fra kr 13- Se priser. Flere produkter fra Rörets i kategorien strykebrett. Kjøp denne selskabslisten. Overtrekk til armbrett. Skumgummi til strykebrettet antall. Steamer og strykebrett. Stort innebygd utfellbart armbrett. Lite innebygd utfellbart armbrett. Utsiden er behandlet med. Praktisk hjelpearm til stryking av skjortearmer. OVERTREKK DAISY. Trekk til strykebrett.


Armbrett til strykebrett

Fronten på skjorten: Legg knappesiden av skjorten flatt på strykebrettet og stryk forsiktig rundt knappene med spissen av strykejernet. Flytt skjorten slik at du kan.


Register your company on Kompass and build your FREE company. Brett hver erme og brett deretter bunnen av skjorten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.