torsdag 26. januar 2017

Funkishus innredning

Hvordan innrede et funkishus ? Moderne hus med rette linjer og et minimalistisk utseende kalles ofte for funkishus. Et funkishus skiller seg.


Innredningen for øvrig er helt underordnet den arkitektoniske utformingen av. Trondheimsfamilien ønsket seg et lyst funkishus med stor takhøyde i stuen.

TRIVES: Olivia Angeline Fiskebeck stortrives i sitt nye funkishus på. Stine og Simon måtte glemme alt de visste om innredning da de flyttet inn i et gammelt funkishus.


Se hvordan vårt nye funkishus ble når det var ferdig. Det var noe vi savnet i det gamle huset. En drømmebolig er et sted du kan slappe av. Et hjem hvor du kan nyte.


Innredning er altså stort sett en demokratisk prosess hjemme hos familien Abry Børresen. Jeg falt for at det var funkishus ved sjøen i Bærum.

Hverdagsluksus med baderom like ved soverommet. Baderom med stor innredning og adkomst til soverom. Dette er baderomsdrømmen for mange, med kort vei. Boligen Slettnes fra Mesterhus er et funkishus på tre etasjer med smarte løsninger.


Vi skreddersyr det. Hus Innredning, Moderne. Lamper Kjøkken : enden av rommet fungerer en lang skuffeseksjon som sittebenk for. Funkishus var drømmen.


Etter tre år med grundig planlegging, kan Patrik Hagelin (38) og Trude Schjerning (31) nyte drømmehuset. Se bilder av drømmehuset. Interiør funkishus, reportasje fra mitt vakre hjem. Se det innholdsrike funkishuset med ballrom, selvrensende vinduer, gasspeis og jordvarme.


Nye hus er ikke upersonlige! Velkommen indenfor i et hjem i absolut særklasse! Thomas Schlosser har indrettet sit funkishus fra 19med et helt sublimt. Create New Account.

Construction Company. Bico bygg og innredning. Ved å innrede så minimalistisk som dette! Et moderne funkishus, med en enkel bygningskropp og en effektiv planløsning.


Kjøkkenet har godt med skapplass, dessuten er det mulig å ha innredning i. Tenk om sommeren når du kan slå opp dørene her! Det er enkelt å innrede en koselig terrasse og nå som sommeren snart er her er det på tide å starte planleggingen. Frå skisse til ferdig innredet hus. Bygge funkishus ? Eg synest det er finest å bruke våtromsmaling i funkishus og gikk også her for Aimforhappiness fargen.


Vårt nye kjøkken Veldig fornøyd med at vi valgte å gå for sort innredning. Da er glassrekkverket på. Nå har familien bodd i sitt tre etasjers funkishus på Reppe utenfor Trondheim i. Og hun gjorde det jeg også ville gjort – hun rev ut alt av innredning og innhold og skiftet lås. Så nå har vi bodd hos Robin i tre år på 45.


Les denne guiden og lær alt du må vite om bygg av funkishus. Standard: Hvor påkostede materialene man bruker til tak, gulv, vegger og innredning påvirker.


Du vil få valgfrihet til å velge alt av materialer, gulv, innredning og lignende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.