torsdag 26. januar 2017

Serveringsskåler

Serveringsskåler

Serveringsskåler. Broste Copenhagen. Nordic Sand Skål, 25. Her har vi samlet et stort utvalg serveringsskåler av tre, porselen og rustfritt stål med design fra populære merkevarer som Rörstrand og Iittala.


Denne mellomstore skålen er praktisk og velegnet til mange formål. Bruk den til servering av salater eller annet tilbehør, som røreskål på kjøkkenet eller som. Med en flott serveringsskål i lekkert design kan du sette frem nøtter og snacks så gjestene dine kan forsyne seg selv. Her finner du alle våre serveringsskåler for matservering!


I vårt store sortiment av store og mellomstore serveringsskåler finner du mange ulike. I våre serviser finnes flere varianter av skåler i praktiske størrelser. Kjøp ny serveringsbolle online.


Conix serveringsskålen fra Mepal er en stabelbar serveringsskål med innerside og ytterside i flotte kontrastfarger. Fås i forskjellige størrelser. Det står gram under hver skål. Trykk på Morten W. Du må være logget inn for å se profilen.


Legg til i ønskeliste Legg til for sammenligning. Hei, vi ser at du bruker en eldre versjon av Internet Explorer som nettleser. BE THE FIRST TO KNOW.


Subscribe to the Porto eCommerce newsletter to receive timely updates from your favorite products. Gimex Quadrato serveringsskåler små. Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har. Vi har et stort sortiment å velge fra.


Stilig sett med skåler og en tannpirkeholder i glass, formet som en vinflaske når de stables oppå hverandre. Små beholdere som er perfekte til transport og servering i ett, eller til oppbevaring av rester i kjøleskapet. Fyll dem med frukt og ta dem.


Det er fri frakt og alltid rask levering. Skålene er gode til salat, frukt, osv. Nydelige skåler for servering av snacks, frukt eller hva du måtte ønske. Stor – Diameter: ca.


Serveringsskåler

Leter du etter serveringsskåler for servering av mat så har du kommet rett! PrisNOK39inkl. Her har vi cirka 7ulike serveringsskåler i forskjellige former, størrelser og farger for.


De egner seg til både tilberedning og servering. Se det store utvalget i trendy stentøy.


Grand Cru-serien fra Rosendahl er skapt i porselen og kjennetegnes av den karakteristiske rillen som går igjen i alle elementer av serien. Juliette serveringsskål er laget i pressglass og har en nydelig dekor som pynter opp på ethvert bord.


Ett praktiskt serveringssett for snacks eller tapas. Glasskåler i ulika størrelser som framhever inneholdet og gjør din borddekning din. Fatet er laget i m. Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In.


Serveringsskåler

Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Sett med serveringsskåler i tre deler som sammen danner en fisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.