tirsdag 28. februar 2017

Brødpose lin

Fins i seminatur og natur. Brødpose i 100% lin tar vare på brødet ditt. Seminatur er litt lysare enn natur. Velg et alternativ, 28x4 35x45.


Og nå har jeg altså sydd poser i lin til oppbevaring av brød.

Posene har omtrent samme str som en brødpose i plast, påbrodert et fint lite motiv. Vi har utviklet en brødpose som ivaretar kvaliteten i det gode brødet. Sprø skorpe på utsiden og saftig inni. De ligger nå for salg på Romsdalsmuseet.


Lin vevd på Tingvoll, sydd i Eidsvåg og trykt i Molde. No more moldy bread in the city of Mokde, Norway. Kjøper du brød hos bakeren kan du ta med en pose, så sparer du miljøet for litt plast.

Posene er sydd i 1% økologisk lin og vaskes på grader. Brød pose i lin med broderi på til oppbevaring av brød i stedet for plastpose, brødet holder seg bedre i en slik pose. Maskinbroderi- Stoffet er.


Da var tiden inne for å sette saksa i den fine linduken jeg kjøpte på loppis for noen. Dimensjoner, × × cm. Relaterte produkter. Passer både til runde og vanlige brød.


Brød holder seg bedre i linpose, og på vinteren kan godt posen fuktes litt. Dato, ny til gammel, Dato, gammel til ny. LIN BRØDPOSE "OLIVEN".


Nå kommer en oppskrift på en enkel og grei brødpose. Siden vi først er inne på. Vi har sydd to forskjellige, en i vaskbar papp, og en i lin. Hvis ikke du har testet.


Superfine brødposer i 100% lin med blått bånd. Gjør som franskmenn og oppbevar brødet i stoff.

Størrelse: 27xcm. Pris: 27- ✻ Generell. Korleis sy brødpose i lin : 1. So lenge du har stoff. Rosewood GOTS sertifisert. Ingen produktanmeldelser enda Gi en vurdering. Ull og lin har overlevd som tekstilvare i tusenvis av år på grunn av dei eineståande kvalitetane og mennesket si evne til å gjere seg nytte av dei. Med respekt for. Håndtrykte slik som norsk bunadstradisjon. Vanskelighetsgrad: Middels. Posen kan benyttes på benken, i kjøleskapet.


Her er litt smått om hvordan jeg sydde brødposen. Lin, stoffbit til merkelapp, bånd eller stoff til knyting, brodergarn. Les mer i bruktmarkedsrapporten. Ny brødpose i lin.


Det tror jeg at jeg tar og syr ett par også. Polyanna sa for 12år. Teksten "Jeg er et godt brød" er trykket på. Linstoffet passer ypperlig til oppbevaring av bakverk.


Trenger ikke plastposer mer til brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.