fredag 10. februar 2017

Flytte kjøkken til stue

Mange ønsker å skaffe seg et ekstra soverom ved å flytte kjøkkenet ut til stua. Gjort riktig kan endring av planløsning være en ypperlig måte å få mer ut av. FLYTTE KJØKKEN.


Gratis befaring og tilbud på flytting av kjøkken. Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer deg og ditt behov best.

Nøl ikke med å kontakte oss. Prisen for å flytte et kjøkken avhenger av flere faktorer. Denne prisguiden viser deg pris og kostnad for å flytte kjøkkenet på ulike måter, hva du må tenke på og.


Trendene forandrer seg og i dag er det mer vanlig at stue og kjøkken. Kjøkkenet er flyttet inn i stuen, vegg i vegg med badet. De har valgt å flytte kjøkkenet, og da må man ha tilgang på vann og avløp.


Jeg bor i en 1-roms leilighet og vil gjerne gjøre den om til en 2-roms ved å flytte kjøkkenet til stuen (se bilde av gammel og ny planløsning).

Det er ikke bare-bare å flytte kjøkkenet til et annet rom. Stue og bad ligger da vegg i vegg, og kjøkken satt mot baderomsvegg er helt ideellt for stueløsningen.


Jeg skal pusse opp badet til sommeren, og kjøkkenet. Mange leiligheter har fått et ekstra soverom etter at kjøkkenet er flyttet til stuen.


Hvordan flytte kjøkkenet slik at man får et åpent kjøkken mot stue. Her byttet badet og kjøkkenet plass. Nytt kjøkken med øy. Bad med vaskerom og badekar.


Vurderer du å flytte kjøkkenet ut i stuen for å få et ekstra soverom? Finn ut hva du må forberede deg på, og om prosjektet vil bli lønnsomt! Flytte kjøkken inn i stue, ønsker innspill på i hvilken del av stuen kjøkkenet bør plasseres.


Av vennskap8 23. Jeg vurderer å flytte kjøkkenet ut i stua i Borettslaget hvor jeg bor, og må dermed flytte rør og avløp. Dagens kjøkken har avløp rett ved badet.


Vi har kjøpt en toroms leilighet (kvm) som skal bygges om til en treroms ved at nåværende kjøkken flyttes ut i stuen som åpen. Jeg har veldig lyst til å rive alkoven og flytte kjøkkenet ut i stuen, lage en åpen kjøkkenløsning.

På den måten får jeg et soverom med vindu og dør. Det gamle kjøkkenet ble flyttet ut av hjørnet og inn i stuen. Vi bor på kvm og har stortrivdes fra første stund.


Leiligheten føltes rommelig frem. Vi skal flytte kjøkkenet ut i stua og gjøre om fra 2-roms til 3-roms. Gammel planløsning på Torshov Gammel planløsning. Ny planløsning i. Kjøkken i stua vil kunne føre til mye dugg og fuktighet i leiligheten.


Registrert Dato: Torsdag 10. Jeg trenger bistand til å flytte nåværende kjøkken som er på eget rom, til stuen. Kjøkkenflytting på Sofienberg, er det verdt det?


Det kan se enkelt ut å bare flytte kjøkkenet inn i stuen, men du skal vite hva du gjør for å få et godt resultat. Her er tre av de dyreste fallgruvene. Vi vurderer nå å flytte kjøkkenet ut i stua for å kunne lage et soverom. Stua er lang og smal.


Noen som har stue og kjøkken på ca den størrelsen. Lekkert og romslig kjøkken med spiseplass. Hyggelig stue med plassbygget hylleløsning. Hvis du skal pusse opp og vurderer å flytte kjøkken skal du lese denne.


Avløpssystemet for vann til et nytt kjøkken i stua er et annet problem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.