fredag 10. februar 2017

Glassvegg kjøkken

Herdet glassplate kjøkken. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Glass over kjøkkenbenk.


Glassvegg kjøkken

Millex beskyttelsesplate herdet. Designglass til kjøkken gir et unik og spennende utseende. Men uansett hva man kaller det, så er én sak sikker – og.


Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og. Slik kan du bruke glass over kjøkkenbenken.


Stilige, slitesterke og enkle å rengjøre – veggplater beskytter kjøkkenveggene når du lager mat. Det er flere forskjellige stiler å velge mellom: laminat, glass. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet.


Glassvegg kjøkken

I tillegg er det praktisk. I forhold til fliser er glass mye letter å holde rent, spesielt i koke og sprutsoner. Med kjøkkenplater i glass har du.


Med glass kan du lage dine egne, skreddersydde løsninger for rekkverk. Interiørglass på vegg kjøkken. Mål av glass over kjøkkenbenk må utføres nøye, da det skal være minst mulig klaring. Kjøkken glassvegg - Lier.


Derfor er det viktig at kjøkkenet er helt ferdig før mål tas. Lakkert glass på vegg vil gi kjøkken et moderne og eksklusivt preg. GLASSPLATE KJØKKEN. Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken ! Høyde: 45cm, Bredde: 80cm, Tykkelse: 4mm.


Pris i butikk: 1. Komplett med festebolter. Vi leverer, monterer og fikser alle typer glass. Vi spesialtilpasser glassvegger, dusjvegg, glassplate til kjøkken, speil, skyvedører og gulvglass. Gi ditt hjem mer lys og personlig særpreg.


Utforsk denne tavlen til Anne på Pinterest: «Favoritter kjøkken, bad og glassvegg». Se flere ideer om glassvegg, kjøkken, bad.


Snakk med oss i dag så hjelper vi deg med å gjøre det rette valget. For vanlig vask av glass over kjøkkenbenk er det som regel tilstrekkelig med mye rent vann. For fjerning av støv og sprut passer et vanlig rengjøringsmiddel og.


Med en dusjvegg av glass kan du skape et elegant uttrykk på baderommet som samtidig får rommet til å virke større. Med en glassplate montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt unike utseende på ditt kjøkken. Geir Merli og kona var lei av fliser, og hadde lyst på noe annet i sprutsonen da de skulle pusse opp kjøkkenet. Vi ville gjerne ha glassplate.


Tilskjæring av glass, plexiglass og speil. Montering av ruter, vinduer. Vi ser frem til å høre fra deg! Combo Restaurant, Moss Bilde: "Åpent" kjøkken bak stor glassvegg er lekkert.


Glassvegg kjøkken

KJØKKEN : Gi kjøkkenet ditt et designløft med et stilrent og moderne emaljeglass –perfekt til montering over kjøkkenbenken. Trenger du glass over din kjøkkenbenk for å forhindre sprut og søl på veggen?


Vi kan tilby - frostet glass - klart glass - farget glass - laminert glass - herdet glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.