fredag 3. mars 2017

Elektrisk lusekam

Ridian elektrisk lusekam er en effektiv lusekam som oppdager og dreper hodelus. Den sender ut en elektrisk ladning på 1volt som dreper lusene umiddelbart.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Dette er knapt merkbart for mennesker.


Elektrisk lusekam

Denne elektriske lusekammen fra Primosana gir ut en veldig svak elektrisk strøm som ikke. Når man skrur den på genereres det en spenning på 1volt mellom tennene i kammen.


Slutt med langvarige og tungvint greing av vått hår. Elektrisk lusekam som ny, kun brukt gang for noen år siden. Nå er det blitt lekende lett å behandle lus.


Med denne elektriske lusekammen, kan barnet ditt raskt bli lusfritt uten bruk av kjemiske produkter. Robi Comb Pro er en effektiv, rask. Fjerner både lus og egg. Lusekammen dreper alle hodelus og egg med en elektrisk strøm som ikke er farlig for mennesker.


Elektrisk lusekam

En smart lusekammen som ikke bruker kjemikalier. Den dreper lus og egg med hjelp av elektriske impulser og lager lyd i kontakt med lus. Effektiv for lus og nits. Ingen bivirkninger.


Nits er egg eller forstadiget til lus eller andre parasitter. Særlig egget til hodelus som finnes i håret hos mennesker. Oppdager og dreper hodelus umiddelbart med elektrisk støt. Skal gres gjennom tørt hår.


Kam for fjerning av egg følger med i pakningen. Idag kjøpte vi derfor elektrisk lusekam og lurer på om noen har erfaring med denne type behandling? En effektiv lusekam som dreper lus med strøm, uten bruk av lusemiddel. Brug den så ofte, der er behov helt uden kemikalier og risiko for dit barns sundhed.


Køb den på manillo. Det er også egnet for bruk på husdyr, som hunder og katter. Se alle ridian produkter. Kundeanmeldelser.


Den elektriske lusekam HT dræber lus og luseæg med en svag, elektrisk impuls, når de kommer i kontakt med kammens tænder. Sjekk priser på elektrisk lusekam. Kammen bruges i tørt hår. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp elektrisk lusekam billig i nettbutikkene. Folkehelseinstituttet anbefaler at barn sjekkes for hodelus minst en gang i måneden.


Medisanas elektrisk lusekam er et effektivt alternativ til kemibaseret lusebekæmpelse og langsom traditionel kæmning af hår. Få ram på hovedlus uden besvær. Klik her og find den bedste pris nu!


Elektrisk lusekam

Siden må oppdateres, dette er for at du som kunde skal få en enda bedre opplevelse når du besøker oss i vårt nettapotek. Beklager at du ikke får handlet nå.


Det aller beste tiltaket er nøysom kjemming med lusekam. Varen er på fjernlager. Fri fragt fra 20- Hurtig levering.


InnovaGoods elektrisk lusekam - smart til alle i barnehage og skolealder :) Importpris. BufretOversett denne sidenFantastiske tilbud på elektrisk lusekam fra Primosana. Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment.


Vis treff i kart. Smertefri kæmning af lus i tørt hår med elektrisk lusekam. Svag elektrisk strøm som kun er farligt og dødeligt for hovedlus. Diskret levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.