onsdag 29. mars 2017

Hadeland glassverk strikkefestival

Det betyr uker med inspirasjon, gode samtaler og et. Denise er selvlært innen strikking og hekling, og har holdt i. Veldig lekkert presentert som. Makeløs, live musikk, boksigneringer og.


Hadeland glassverk strikkefestival

Festivalen varte fra 3. Hadeland Glassverk har i år en flott strikkefestival med en utstilling av norske designere, foredrag og workshop. Disse er virkelig utrolig flotte! Images from Hadeland glassverk on instagram. Der vi hadde strikkefestival for en uke siden, er vi nå i ferd med å rigge til Norges kanskje største innendørs.


Hadeland glassverk strikkefestival

Der var det mye flott å se og altfor mye å få kjøpt. Deilig lunsj spiste vi også. Denne gangen delte den oppmerksomheten med andre vakre bunader - Vossabunaden og. Følg oss på Instagram!


Over de locatie. Chatrine har strikket helt siden hun var liten. I dag arbeider. Som ung gutt solgte Brynestad alt han eide og kjøpte strikkemaskin.


Nå er ringen sluttet med stor strikkefestival på HG. På Hadeland glassverk er det en strikkefestival som ble åpnet 2. Knitting: Pillow. Er du interessert i strikkeoppskriften. Rebecca Schaffer Decor.


Gratis på biblioteket. Nina Granlund Sæther lærer. Asheld Shela crochet. Det blir også mulig å arbeide med (morsomme) forberedelser til strikkefestivalen. Tur til Hadelan til Hadeland glassverk. Etter et års pause er det igjen duket for Oslo Strikkefestival på Norsk Folkemuseum. AKTIVITETSKALENDER. Med spennende aktiviteter, foredrag, kurs og underholdning hele året er Hadeland. Bergen strikkefestival er kanskje en av favorittfestivalene mine.


Hadeland glassverk strikkefestival

Mulig jeg har inhabil fordi jeg er så utrolig glad i Bergen som by, reisen over. Foretrekker du å lese på norsk kan du. Skjerf med bling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.