fredag 3. mars 2017

Whisky karaffel

Kube er en eksklusiv whisky -serie i håndslepet krystall. Serien har et stramt design med slip som gir et stilrent preg, med urbane undertoner. Til serien tilhører.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter whiskykaraffel eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask.

En elegant designet karaffel til din favoritt whisky med en kork av finslipt krystall. Club-karaffelen passer fint sammen med Club Whiskey -glass. Holmegaar perfection karaffelholder.


Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre. Whiskey karaffel – L Fin og dekorativ karafell som rommer en liter av din favorittdrikke.


Flasken er laget av glass og korken har gummi for å holde den tett. Aida Harvey Karaffel Med Lock 70cl Med Whiskyglass 24cl. Ferm Living Ripple Karaffel 100cl.


Eva Solo Kjøleskapkaraffel Neopren 100cl.

Se beste pris på Hadeland Glassverk Whisky karaffel. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Krystall, 0. For å beholde alle egenskapene til whiskey trenger man spesielle glass med tykk bunn og sterkt, klart glass.


Flott karaffel med lokk som passer perfekt til whiskyen din! Rona glassverk ble etablert. Hvis så, er Crispy-serien fra Frederik Bagger et must! I tillegg er det den perfekte gaven til.


I denne kassa får du en karaffel og to glass som tar whiskynytelsen til en ny høyde. Plasser glassene på brikettene av ekte naturskifer og serverer whisky slik du.


En whiskykaraffel med navn er en perfekt gave til whisky-connaisseuren. Med riktig whisky karaffel får du en meget elegant presentasjon av denne klassiske.


Byd på en fløjlsblød whisky eller en sød sher. Stilig whisky karaffel med glass. Whiskey for spesielle anledningene krever spesielle glass!


Best pris på Krosno Roly Poly Karaffel 75cl Med 6. Håndslipt whisky karaffel med tiur motiv.

Motivet tegnet min farfar (Walle Stude) i sin tid. En whiskey karaffel ble tidligere benyttet når man kjøpte whiskey rett fra tønnen i butikken. I dag benyttes en whiskey karaffel mest av estetiske.


Vide Whiskykaraffel med st glass. Sofiero Karaffel 3 cm. Kampanjen slutter om timer Bra deal. En vakker whisky karaffel tar seg godt ut i barskapet eller fremstilt på en bokhylle.


Scotch Whisky karaffel nr. Noen whiskyer er klassiske og serveres best i glass og karaffer med et elegant utseende. Alt du skal bruge for at lave en perfekt whisky infuse er en god whisky karaffel. Luigi Bormioli har skabt.


Lastet opp av KitchenOne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.