torsdag 27. april 2017

Bad inspirasjon 2016

Det er ditt bad, du bestemmer. Men før du bestemmer deg, la deg inspirere av bildene vi tok i Milano. Grove strukturer og materialer. Knallfarger som. Pastellene er tilbake. Gyldne metaller og geometriske former holder stand.

Fliser som effekt på baderommet. Mørke og matte overflater. Inspirasjon til ditt nye bad. Badet er noe av det første vi nordmenn ser etter når vi er på visninger. Må badet pusses opp?


Hent inspirasjon til ditt bad fra boligens andre rom og gi hjemmet den helhetlige stilen du ønsker. Sigdal- bad -Herregard.


Rørleggerne vil mene at det viktigste er ikke det du ser, men det som sitter i veggen. Men så lenge det er på plass, handler opplevelsen av et bad om følelsen du får når du.

VikingBad sitt nye konsept skal bidra til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg ved å tilby flere konkrete stiler med komplette produktpakker som er. Vi vet at de aller fleste vil finne en eller flere stiler som de liker blant stilene vi her presenterer, og endelig kan. Tid for et avslappende bad ! Går du med planar om å fornye badet ditt?


Ta ein kikk på vår nye inspirasjonsfilm. La deg inspirere av de mange og spennende mulighet de nye store formatene fra Ariostea gir.


Med fliser helt opp til x 3m har du uendlige muligheter til å bruke fliser på nye og spennende måter du kanskje aldri har tenkt på før. Klikk på bildet under for å laste ned. Derfor har jeg saumfart det store internett, høyt og lavt, for å finne det perfekte bad. Frisk opp badet på budsjett.


Tekst: Redaksjonen Foto: Flügger. Med litt maling kan du enkelt gi baderommet et løft. Størst effekt får du hvis. Velg en farge som løfter.


Vi har tatt turen til vår leverandør Comfort på Karmøy og Raglamyr for å se på utvalget. I leiligheten i Beverskaret er det to baderom som skal innredes. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Gjør det selv-tips.

Det aller viktigste du må tenke på er: Hvilke funksjoner skal badet løse? Hva er behovene? Benkeplaten er 160cm lang med bolleservant, begge i Solid Surface. Foss Fabrikker AS.


Se flere ideer om interiør bad, hus, prosjekter. Toalettet bør helst henge på veggen. Det beste argumentet for å velge et vegghengt toalett er at det er enklere å rengjøre. I tillegg gir det badet et.


For deg som vurderer å skifte ut toalettet, er det kjekt å vite at det finnes moduler for dette som kan monteres rett på eksisterende avløp. Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet.


Puss opp badet selv! IH - Internity Home Bad. Er du så heldig å ha det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.