onsdag 24. mai 2017

Aquastop reset

Fyll silikonformer eller lignende, eller så kan du helle massen over et bakepapir å knekke opp i ønsket store biter. Men vær OBS på at dette er. Bruk en firkantet form.


Silikfonformer får du kjøpt på butikker som. En sort vi derimot vet at vi elsker ekstra mye, er konfekt.

Stilig silikonform som du kan lage elefant av marsipan. Jeg bruker silikonformer og det. Jeśli szukasz produktów z kategorii silikonformer konfekt, jesteś we właściwym miejscu.


Pewnie już wiesz, że na AliExpress znajdziesz wszystko, czego szukasz. Vi bruker silikonformer, noe som gir et veldig bra resultat. Som en tommelfingerregel bør konfekt helst ikke utsettes på temperaturforskjeller.


Er du glad i sjokolade, og har lyst til å prøve deg på hjemmelaget konfekt ? Da kan silikonformer hjelpe deg langt på vei.

Imponer familien med. Erytritol, Sukrin Små konfektformer i papir - - eller silikonformer til konfekt - - Begge deler finner du i butikker med kjøkkenutstyr -. Silikonform (jeg brukte ett brett fra ikea).


Oppskriften til fyllet fant jeg HER. Når du smelter sjokolade i vannba er det viktig å ikke få vann i sjokoladen. Da ødelegger du den, forklarer hobbykonditor Roman Skofteby. Støpeformer eller silikonformer til sjokolade skal aldri vaskes med såpe, men pusses rene med bomull.


Fettet fra sjokoladen er det som gjør at. Man kan også jobbe med silikonformer, og de har sine fordeler, men for helt perfekte resultater er det ofte enklere med polikarbonat former. Sjokoladekonfekt - Ja, du kan lage din egen konfekt. Foto: Christopher Sjuve.


Du trenger også silikonformer til å støpe sjokoladen i. Knekk opp sjokoladen i. Hvis du ikke har silikonformer til konfekt kan du fint bruke små aluminiumsformer som er beregnet på konfekt, men en silikonform er absolutt. Du får kjøpt slike former i mange butikker med. Smelt halvparten.


Denne oppskriften gir biter med konfekt.

Det søte liv inneholder. Forrige uke prøvde jeg meg på lage konfekt av fylt sjokolade. Finhakk den hvite sjokoladen, smelt halvparten over vannbad og rør inn resten av den hvite sjokoladen til. Pynt, hvite mini perler.


Hell den flytende sjokoladen på kanten av formen og bruk en stor flat kniv eller. Gaveeske konfekt hvit, hjerte. Hakk sjokolade, og smelt over vannbad. Pensle nok en gang.


Hell sjokolade over i silikonformer og legg i fryseren i ti minutter. Bland godt sammen marsipan og appelsinsaft. Har du ikke silikonformer, benytt små papirformer beregnet på små muffins eller annen konfekt. Fordel marsipanen i. Sett formene kjølig.


Ta dem ut av formene og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.