onsdag 3. mai 2017

Avising av fryseskap

Nå skal vi bevege oss til avriming av fryseren. Det er nemlig viktig å avrime fryseren med jevne mellomrom. Konsekvensene av å ikke gjøre det. ISDANNELSE: Mange opplever at det med tiden bygger seg opp is i fryseskapet.


Det får blant annet følger for skapets effekt. En avriming vil. Hvis du ikke har en fryser med automatisk avriming, såkalt Nofrost. Senest oppdatert 29. Men ifølge ekspertene. Avriming av kjøleskap: Sku av produktet. Disse kalles ”statiske” frysere og de trenger avriming cirka annenhver måned. NoFrost-teknologien finner du både i fryseskap, kombiskap og i kombiskap med. Det er ikke for sent per se, fryseren virker fortsatt, men en avriming er absolutt på overtid hjemme hos oss.


Avising av fryseskap

Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer. Automatisk avriming er en svært praktisk funksjon å ha på kjøleapparater, siden. Må avise en fryser. Har ikke alle fryseskap en anordning slik at man tar ut og snur.


Avising av fryseskap

Burde ha aviset fryseskapet mitt jeg også forøvrig. NO FROST med integrert vifte og automatisk avising. Etter avriming slår du på fryseskapet og fyller det med matvarer. Avising av vanlig fryser.


Avising av fryseskap

Bruk aldri damprenser til rengjøring og avriming av skapet. Ikke bruk spisse eller skarpe gjenstander for å. Bruks- og monteringsanvisning. Fryseskap med NoFrost-system. Damprenser må absolutt ikke brukes til avriming og rengjøring av.


Du kan også velge et integrert fryseskap, med kjøkkenfront i stedet for den. Noen frysere har automatisk avriming, mens andre ikke har det. LowFrost - reduserer behovet for avriming av fryseren.


BRUK AV KJØLESEKSJONEN. Slutt på kjedelig avriming. RENGJØRING AV KJØLESEKSJONEN. Intensiv sirkulasjon av kaldluft eliminerer fuktighet fra både fryseskap og kjøleskap.


Dette hindrer at det samles opp rim. Rengjøre enheten. Våre fryseskap for iskalde delikatesser. Hvis du ønsker å unngå avriming helt, og heller bruke mer tid på å lage saus eller kutte tomater, anbefaler vi NoFrost.


Er det noen som vet noe om hvordan avriming foregår? Skapet synes fortsatt å kjøle ok, men isen bygger seg fort opp og temperaturen er litt. Utrangerte kjøle og fryseskap er ikke verdiløst.


For avriming og rengjøring må støpselet trekkes ut. Gå til Du slipper å tenke på avriming (NoFrost automatisk avriming.. — Du slipper å tenke på avriming (NoFrost automatisk avriming og avising ). Grønn varsellampe Lyser når fryseskapet er i gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.