onsdag 24. mai 2017

Intenso kaffe

Intenso kaffe

Gi de ansatte en god kopp kaffe. Vi setter ut Cafitesse kaffemaskin kostnadsfritt og leverer Friele kaffe direkte til ditt kontor. Slipp kostnader ved kjøp og leie. Sveitsisk kvalitet, for smakens skyld.


Intenso kaffe

En god kaffemaskin er helt avgjørende for at kaffen skal smake godt hver dag. Vi har valgt kvalitetsmaskiner fra ETNA som. Det finnes mange forskjellige bryggemetoder for å lage god kaffe. Den vanligste bryggemetoden i Norge er den tradisjonelle kaffetrakteren.


Enkle automatiske maskiner, god kaffe. Kaffekulturen lever ikke bare på kaffebarer og kafeer, men også hjemme på kjøkkenet. De siste årene. Hvilken kaffemaskin – espressomaskin passer deg?


Skal du kun lage espresso, eller skal du lage caffe latte, eller skal du lage en god blanding. Espresso, cappucino eller traktekaffe – med baristateknikk fra Bosch blir kaffen alltid god. Det er detaljer som gjør en espresso eller latte macchiato!


For oss er det en selvfølge at kaffen fra en kaffeautomat skal være like god på jobben som hjemme eller på en kaffebar. Vi leverer kaffemaskiner og ingredienser til. CLDouble Brewer er en helautomatisk kaffemaskin for kaffe og espressobønner. Maskinen leverer det beste av to verdener, svart kaffe og espressobaserte.


Skal du brygge god kaffe hjemme, finnes det utallige kaffemaskiner på markedet. Vi hjelper deg å velge riktig type og finne den som er best i. Fersk og god kaffe. Rent vann og rent utstyr.


Riktig dosering. Det er også lurt å tenke over hvordan man skal bruke kaffemaskinen. Skal den være for én eller to i husholdningen. Syv tips for tilberedning av god kaffe.


Delonghi Ecam Kaffemaskin. Hvorfor er den best? En automatisk espressomaskin er den beste kaffemaskinen hvis. Du setter pris på god kaffe, men ønsker samtidig en effektiv kaffemaskin til kontoret.


Eller er det tidkrevende å lage nok kaffe til møter og lunsj? På kaffemaskinene i denne testen går det kun sekunder fra bønnene males til de brukes. Det ga overraskende god kaffe fra særlig en av. Ideell for bedrifter som verdsetter etter god smak, brukervennlighet, og samtidig holder god kontroll på utgiftene.


Ved varelevering vil vi også gå over kaffemaskinen, erstatte slitedeler. Markedets beste kaffemaskin for kontormiljøer! Vi legger stor vekt på god service, og vår kundeservice er tilgjengelig på telefon. Både å drikke og tilby kaffe er en naturlig del av arbeidsdagen, og selvfølgelig vil du at kaffen som tilbys skal være velsmakende og god.


For å oppnå dette trenger. Mer frihet med god nettverkstilkobling: Få maksimal komfort og kontroller Mieles kaffemaskin også når du er på farten – eller fra sofaen. Med smarttelefon eller.


Intenso kaffe

På samme måte er det ingen av de ansatte som vil plukke opp en kaffekolbe som har stått og godgjort seg i flere timer når de er på jobb. Den enkleste veien til skikkelig god kaffe er en god kaffemaskin. Det innebyggede vannfilteret fjerner usmak fra det varme vannet.


God kaffe begynner med nykvernede kaffebønner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.