mandag 18. september 2017

Bakeri og storkjøkkenutstyr as

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Meget bra maskin, lite brukt. Maskiner, motorer, -deler og -utstyr. Selskapet ble stiftet. Bedriftsdatabasen.

Vi selger bakeri- og storkjøkkenutstyr til bakerier og restauranter over hele Norge. Vår spesialitet er bakerimaskiner. Vi leverer og monterer maskinene hvis. Mer informasjon.


Utleie av brukte maskiner og utstyr. Antall ansatte, 2. Etableringsdato, 09. Registreringsdato, 12.

Firmaet ble etablert 12. Salg av storkjøkkenutstyr, primært til bakerier over hele landet. Rask levering og god service. Denne bedriften er ikke godkjent lærebedrift i noen av de fylkene vi får data fra.


Se kildeangivelse for Vigo lenger ned på siden for å vite mer. BAKERI OG STORKJØKKENUTSTYR AS. Forretningsadresse. Et aksjeselskap med aksjekapital på. Bildene er fra avdelingen på Grorud. Foodtech har levert disk, kjøling, kjøkken, møbler og dekorpeis. Christoffer Madsbakken Alveid. Trenger du storkjøkkenutstyr til ditt serveringssted? Vi er opptatt av å forstå deres behov, levere bakerimaskiner og -utstyr, samt utføre arbeid av høyeste kvalitet.


Dere kan dermed føle dere trygge på at dere får et skreddersydd og effektivt bakeri som kan glede både besøkende og ansatte med flotte og velsmakende bakevarer. Service og reparasjon storkjøkkenutstyr i Østfold – Moss, Akershus og Oslo.


Vi sender restaurant utstyr over hele landet. Buy now and safe up.

Gastroline best products. Med omfattende kompetanse og erfaring har vi bygget gode relasjoner til kvalitetsleverandører og har et komplett sortiment med velrennomerte agenturer.


Profesjonelt storkjøkkenutstyr til bakeri og konditori. Larsen FlowTech AS er totalleverandør av storkjøkkenutstyr.


I tilegg leverer vi kaffemaskiner og kaffeingredienser til Deres arbeidsplass om ønskelig. Vi har Showrom i Frostaveien med nytt og brukt. Bernhard Moe AS.


De leverer suverent, og er utrolig hjelpsomme ‍✨ De har blant. Storkjøkkenutstyr som passer i et asiatisk kjøkken. View locations, maps, reviews. Bakerin Brumunddal.


Dobbelt glass, front med anti-dugg, LED-belysning under hver hylle og hvite glasshyller er bare noen av funksjonene som gjør dette til en unik displaymulighet av beste kvalitet. Alt for den kvalitetsbevisste bruker.


Displayet er perfekt til matutstilling i bakerier, kafeer, delikatesseforretninger, kaffebarer. Vårt brede vareutvalg er hentet fra verdens ledende produsenter og leveres til gunstige priser. Det å investere i storkjøkkenutstyr viktig for alle serveringsvirksomheter, både innenfor det offentlige og i private virksomheter.


Da er det fornuftig å få. BRUMUNDDAL, INNLANDET, NO. Hydroscand AS avd Brumunddal. Similar Companies. A Hoovers subscription is your VIP access to key information. Unlock information on related companies.


Leasing av storkjøkkenutstyr : Derfor kan det lønne seg - Machine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.