fredag 22. september 2017

Bål vaffeljern

Med vaffeljern i tursekken blir det fort god stemning rundt bålet. Legges på grillristen i bålpanna eller direkte på bål. Støpejern blir veldig varmt og holder lenge.


Ta med deg vaffelrøre istedenfor ferdigstekt vaffel, og kos deg heller med nystekt vaffel ute i naturen. Vaffeljern for bål har blitt meget populært i. Med dette vaffeljernet kan du få deilige vafler stekt over bål.

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Super å ha i sekken på tur for bruk i bål, eller å steke over varmen på bålpanna. Produsert av velkjente Four Season.


Endelig er det mulig å ta med seg vaffeljern på tur. Dette vaffeljernet er laget i en aluminiumslegering som tåler over 8grader. Jernet pakkes i egen taske slik.


Jeg tester ut steking av vafler på bål med både gammelt og nytt vaffeljern.

Det gamle er et Jøtul nr og. Skal du steke vafler bør du sette av litt god tid rundt bålet, både til å steke. Som turmat på søndagstur eller til camping kan vel lite slå noen deilige vafler, toast eller en fersk nystekt svele stekt over et rykende bål.


Ikke bare smaker det. Her får du et høykvalitets vaffeljern for bål eller primus som ikke veier mye. Det helt rette tilbehør til hygge om bålet fra Esschert.


Overrask turfølget med vafler med et tradisjonelt vaffeljern ! Rast vaffeljern, ideelt til å lage varme vafler på tur. Ta med ferdig vaffelrøre og syltetøy hjemmefra på flaske eller termos.


Tur- vaffeljern i aluminium med non-stick-belegg. Lager hjerteformede vafler. Diameter: 1cm. Materiale: Aluminium med non-stick. Det lange håndtaket gjør den perfekt til bålbruk. Bruk godt med smør eller matfett ved steiking.


Med langt håndtak med tre som leder lite varme ytterst. For både tradisjonelle søte vafler og. Praktisk vaffeljern til bruk over bål eller kokeapparat.

Laget i en aluminiumslegering som tåler 8grader. Kommer med eget etui. Tænd bålet eller grillen og lav hurtigt lækre vafler til hele familien. Tips en venn om denne siden - klikk her.


Ditt tips er nå sendt til. Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb. Villmarks vaffeljern leveres i flotte neoprene futteral. Håndtakene er avtagbare.


Nystekte vafler smaker ekstra godt ut i frisk luft. Det kan du enkelt lage over bålet med et gammeldags vaffeljern i støpegods. Pensle gjerne vaffeljernet inn med matolje.


Her ville jeg heller tatt med en hodelykt, powerbank til mobilen og bygd mitt eget bål, forteller Stine. Har dere vaffeljern til bruk på bål ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.