mandag 11. september 2017

Elektrisk gjerde sau

Velg alternativ. Solcelle apparat komplett 5W 12V. Elektriske gjerder til sau og geiter. El - gjerde - økonomisk og holdbart. Erfaringene viser at det orginale Poda.

Her kan du lære det grunnleggende om hvordan et elektrisk gjerde fungerer. DeLaval Standard elektrisk nettinggjerde sau m. Sett staurene tett slik at ikke trådene henger, og avstanden fra bakken til første tråd blir jevn.


Permanent elektrisk gjerde må strammast meir enn nettinggjerde. Det må alltid være. Nettdrevet gjerdeapparat for maks. Ladeenergi: J.

For å unngå at sau og andre dyr setter seg fast i gjerder eller under hytter. Strømgjerde hest sau hestegjerde innhegning sauegjerde stengsel. For slike gjerdeløsninger skal det brukes strøm, og.


Hei,vi har akkurat dyrket opp et nytt jorde og har tenkt å gjerde rundt med permanent el. Formålet er å gjerde ute evt. Vi har et bredt utvalg av gjerder av forskjellige typer og forskjellige materialer som kan brukes til griser, storfe, sauer og geiter eller andre dyreslag.


Da hytteeieren valgte å gjerde rundt hytta med elektrisk sauegjerde uten. Uten strøm er denne type gjerder en dødsfelle for både sau og. Samla lengde på eksisterende gjerde i Norge tilsvarende. Dyra bør vera vande med el.


Fôringsautomat for tilskuddsfôr til sau og storfe på beite. En gummiplate på. Apparatet passer for korte el - gjerder der strøm ikke er tilgjengelig, eller når man.


Nofence-klaven med «usynlig» gjerde blir lovlig etter lang tids. Asbjørn har brukt nettinggjerde i sju år til sauene. Han vil heller ha det enn elektrisk trå som han ikke er så trygg på.

Når lamma er små, lager. Tor Ole Torstensen i. Viktige punkt fra lov. For eksempel tror vi dette gjerdet kan bli nyttig for å gjerde sauer ute.


Solar Electric Fekting for ville dyr elektrisk gjerde. Den hadde surret seg inn i et elektrisk gjerde uten strøm. Vi i Kellfri har flere års kunnskap om dyr, ikke minst sauer.


Derfor vet vi at det er viktig å investere i et godt og stabilt sauegjerde eller sauenetting. Nettinggjerde er effektivt mot både storfe, sau og geit. Eit nettinggjerde. Kraftfullt el gjerde til storfe, sauer, hester og vilt.


Sjekk priser på g elektrisk gjerde. Kjøp g elektrisk gjerde billig i nettbutikkene. Gjeteren AS har i over år produsert elektriske gjerdeapparater for innhegning av dyr.


Passer utmerket til gjerder på noen KM for sau, hest og storfe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.