torsdag 5. oktober 2017

Malt kjøkken

Toril fikk malt både kjøkkenskapene og panelet. Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling. Kjøkkeninnredningen før. Etter jeg la ut etterbilde av kjøkkenet vårt som vi selv har malt, har innboksen min haglet om jeg kan forklare fremgangsmåte på dette.


Fikk nytt liv med ny farge. Frontene ble malt med pensel og rull, hengt til tørk på kleshengere. Et nytt kjøkken trenger ikke å bety et kjempestort byggeprosjekt og mange tusen kroner – noen nye farger. Lyst til å gi kjøkkenet en ansiktsoppløftning?


Mal kjøkkenet som en proff. Maling kan enkelt og for en billig penge forvandle både trerene og tidligere malte kjøkkenfronter. Her er tipsene du.


Du trenger ikke skru for at kjøkkenet skal bli nytt. Du kan gjøre mye med et par strøk maling. Med rett utstyr og tålmodighet kan resultatet faktisk bli vel så bra som om du får en proff til å gjøre det. Først, tusen takk for alle koselige.


Malte kjøkkenfronter. Slik maler du kjøkkenskapene: Bruk rett utstyr. La inspirasjonen farge ditt kjøkken. Tips og råd om hvordan du maler en kjøkkeninnredning på en enkle måte.


VRIGE FARGER: Vi kan også levere kjøkken med freste grep i alle NCS. Vi har en egen avdeling som håndterer lakkering og maling av kjøkkenfronter, dører og mer.


Ta kontakt for et prikkfritt resultat. Elite Matt malt. ZENIT finèr malt understreker bredden og kvaliteten i vårt sortiment.


Zenit er en stilsikker innredning med innfreste håndtak som gir kjøkkenet et moderne uttrykk. Veggen revet og kjøkkenet malt. Ny planløsning i stua. Paret ville også ha mulighet for å lage.


Malt kjøkken

Project Details. En spennende og klassisk modell med rette endekanter og profilerte avslutninger. Denne modellen kan også leveres med omramming og. Sand på underskap.


Velvet på overskap med glassdører. Det er malt på ask heltre og finer. Dette kjøkkenet er et resultat av samarbeid på sitt beste mellom Syversen Snekkeri og Strai. Moderne stil med flate fronter.


På dette bildet er det vist et stort, ekslusivt kjøkken malt i fargen stål grå. Legg merke til den lekre innrammingen mellom skapene. Et riktig flott kjøkken med lys. Trend kjøkken 46.


Innramming i foliert MDF i samme farge. Sigdal kjøkken - svanemerket. Line Lingrønn kjøkkenøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.